Princ Harry otcom Archieho? Zahraničné media sa domnievajú o opaku
18 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Princ Harry v poslednej bezpochyby ťažko niesol tvrdenie, že zahraničné médiá sa domnievajú, že syn Archie nemusí byť jeho potomkom. S pribúdajúcim časom sa ale ukazuje pravda. S vojvodkyňou Meghan teraz priznali, akú má chlapec farbu vlasov.


Keď sa princovi Harrymu a jeho žene Meghan začiatkom mája narodil syn Archie, niektoré zahraničné médiá sa snažili vyvolať dojem, že chlapec nie je potomkom princa, ktorý údajne podstupoval testy otcovstva, aby zistil pravdu. Po piatich mesiacoch sa ale zdá byť jasno, že išlo naozaj o výmysel.

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu vyrazili v utorok večer do spoločnosti, kde sa pustili do družného rozhovoru s obyčajnými ľuďmi. Angela Sutherlandova, ktorá mala tú česť prehodiť s párom pár slov, Podľa britského denníka The Sun prezradila jedno veľké tajomstvo.

Angela povedala magazínu Hello! že na otázku, či má Archie ryšavé vlasy ako jeho otec, odpovedali Meghan s Harrym, že áno, pričom princ ešte zavtipkoval, že je to vidieť na chlapcovom obočí.

Pritom už v auguste unikli zo zákulisia informácie o tom, po kom Archie je. "Je to veselé a očarujúce dieťa. Už má chumáče ryšavých vlasov, "prezradil vtedy zdroj magazínu People z okolia kráľovskej rodiny. Už teda naozaj nemôže byť pochýb o tom, že je jeho otcom princ Harry.

"Ako dvojičky" Ed Sheeran navštívil princa Harryho! Čo majú za lubom?
Významný deň zažil spevák Ed Sheeran, ktorý sa stretol s princom Harrym. Cieľom ich stretnutia bolo verejnosť upozorniť na Svetový deň duševného zdravia. Ten vychádza na 10. októbra a práve v tento deň zverejnili na Instagrame vojvodu zo Sussexu... Čítať ďalej
10 | 10 | 2019 | Ján Prokop