"Ako dvojičky" Ed Sheeran navštívil princa Harryho! Čo majú za lubom?
10 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Významný deň zažil spevák Ed Sheeran, ktorý sa stretol s princom Harrym. Cieľom ich stretnutia bolo verejnosť upozorniť na Svetový deň duševného zdravia. Ten vychádza na 10. októbra a práve v tento deň zverejnili na Instagrame vojvodu zo Sussexu spoločné video. V ňom nielen žartujú, ale tiež sa snaží ľudí vyzvať, aby sa o seba a svojich blízkych viac starali.


Na začiatku videa sedí Ed Sheeran na stoličke a prebiehajú posledné úpravy jeho vzhľadu pred návštevou sa člena kráľovskej rodiny. "Dnes som naozaj nadšený. Budem natáčať s princom Harrym, ktorý ma kontaktoval ohľadom jeho charitatívneho nápadu, ktorý je veľmi dobrý. Dlho ho obdivujem ... z diaľky," vysvetlil spevák fanúšikom. Informoval server mirror.

Následne dorazil k domu, na ktorý zazvonil a ozvala sa britská štátna hymna. Dvere sa otvorili a v nich stál princ Harry. Obaja sa pozdravili a dokonca došlo aj na vtipy. "Je to ako pozerať sa do zrkadla," narážal svoju poznámku princ na jeho podobný vzhľad so spevákom.

Princ Harry znova zažaloval bulvárne plátky, tento raz sú to The Sun a Daily Mirror za odpočúvanie telefónu
Britský princ Harry zažaloval vydavateľov bulvárnych novín The Sun a Daily Mirror za nelegálne odpočúvanie telefónu. Ide už o druhú Harryho žalobu voči britským bulvárnym médiám v priebehu týždňa, informovala v piatok televízia Sky... Čítať ďalej
05 | 10 | 2019 | TASR


Následne Sheerana pozval ďalej a začali spolu riešiť dôležitý problém, a to duševné zdravie. "Pre mňa je táto téma predmetom konverzácie, o ktorej sa dostatočne nehovorí. Myslím, že ľudia na celom svete skutočne trpia," povedal Harry.

Po výmene názorov obaja vyzvali verejnosť, aby sa nebála hovoriť o svojich problémoch. Celý ich projekt vydali presne v deň, na ktorý vychádza Svetový deň duševného zdravia. A ich spoločné video, je zverejnené na Youtube.



"Nie je treba trpieť v tichosti - podeľte sa o svoje pocity, spýtajte sa niekoho, ako sa mu darí, a počúvajte jeho odpoveď. Požiadajte o pomoc, ak ju potrebujete a vedzte, že sme v tom všetci spoločne," stálo vo zverejnenom príspevku.

Kráľovský palác v pozore: Princ Harry zúri ako besný! Žaloba na britský denník "Mail on Sunday"
Členovia britskej kráľovskej rodiny sa opäť majú na pozore a nie je prekvapením, že za to môžu princ Harry a vojvodkyňa Meghan, konkrétne ich žaloba na jeden z britských bulvárnych listov. Čo im kráľovná Alžbeta a ďalší vyčítajú... Čítať ďalej
03 | 10 | 2019 | Ján Prokop