Dominika Gottová ma problémy vo vzťahu. Jej manžel sa chce súdiť o milióny z dedičstva!
18 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Dcéra nedávno zosnulého speváka Karla Gotta Dominika (46) priznala, že jej manželstvo prechádza krízou. Fínsky hudobník Timo Tolkki (53) naviac prehlasuje, že sa chce s manželkou speváka Ivanou Gottovou súdiť o dedičstve. Dominika to však poprela.


"Budeme chcieť dva milióny eur, alebo dom na Bertramke. Dom by nám stačil. Budeme chcieť niekoho, kto by to urobil pre bono (bezplatne), pretože si právnika nemôžeme dovoliť. Nemáme veľa peňazí," cituje Tolkkiho portál TN.cz.

Fínsky hudobník dodal, že Karel Gott sa so svojou prvorodenou dcérou vyrovnal už pred smrťou. Dal jej však vraj len sto tisíc eur." Podpísali predbežné vyrovnanie. Boli pri tom tak štyria právnici. Musela to podpísať," tvrdí metalový gitarista.

Dominika Gottová však vyhlásila, že vôbec neuvažuje nad tým, že by sa s Ivanou Gottovou súdila. 

"Rozhodne žiadnu žalobu nechystám, počkám na klasické dedičské konanie. To, čo robí môj manžel, je jedným z dôvodov vrcholiacej manželskej krízy," povedala s tým, že jej manžel má finančné problémy. "On je muzikant a bohém, už nejakú dobu je bez práce a nedokáže uživiť rodinu. Bol mesiac na turné po Južnej Amerike a vrátil sa bez peňazí. Tvrdí mi, že mu usporiadateľ nezaplatil. Neviem, ako to bolo naozaj. Nejako som mu prestala veriť."

Hovorkyňa rodiny Karla Gotta Aneta Stolzová zatiaľ nechce celú vec komentovať. "O celej záležitosti sme sa dozvedeli len z médií, preto je v tejto chvíli bezpredmetné čokoľvek komentovať," uviedla pre iDNES.cz.

Bohdalová zaskočila! Po pohrebe Gotta už chystá ten vlastný
Nad jeho rakvou vo svätovítskej katedrále predniesla najdojemnejší prejav. No na pohrebe Karla Gotta († 80) Jiřina Bohdalová (88) všetkých zaskočila, myšlienkami o vlastnej smrti. A nie je to prvýkrát od Majstra. Čítať ďalej
15 | 10 | 2019 | Ján Prokop