"NÁRODNÝ ZLEPENEC"? Kotlebova výzva Harabinovi je "ruskou ruletou", na ktorú môžu doplatiť všetci národniari
16 | 10 | 2019 I Peter Bachan

Šéf Ľudovej strany Naše Slovensko Marián Kotleba chce spájať národné sily a k spolupráci ako prvého vyzval Štefana Harabina, volebného lídra strany Vlasť. Čas na odpoveď má do konca októbra.


Kotleba uviedol, že ak sa národne sily nezjednotia vo voľbách, tak je "Slovensko definitívne stratené". Je však úsmevné, že sa inšpiroval práve spájaním, ktoré sa deje v liberálnom spektre slovenskej politiky.

"Poďme do volieb spoločne a ukážme, že pre Slovensko sa aj my vieme spojiť," povedal vo videu, ktoré nájdete na konci článku.

KOTLEBOV KONIEC ALEBO LEN VEDRÁ ŠPINY? Jeho bývalá žiačka tvrdí, že s ním má nemanželské dieťa! Kde je však pravda?
Má šéf ĽSNS Marián Kotleba na krku obrovský problém, alebo je to len ďalšie hádzanie vedier špiny tými, ktorí neovládajú trestný zákon a šíria bludy, ktoré môžu neskôr oľutovať? Čítať ďalej
11 | 10 | 2019 | Peter Bachan


Liberáli so spájaním začali omnoho skôr, zatiaľ čo Kotleba dáva Harabinovi čas na rozhodnutie presne 15 dní. "Pretože ak my teraz zlyháme, národné hlasy budú roztrieštené a prepadnuté," takpovediac varuje Kotleba.

Sú dve možnosti, prečo tak urobil. Buď ho chce zatlačiť do kúta a v časovej tiesni využiť situáciu vo svoj prospech, a tým by získal lepšiu pozíciu v rámci "subjektu ná-ro-dné-ho". Druhá možnosť je tá, že toto divadlo je už súčasť kampane a tieto dve najvýraznejšie tváre národnej politiky sú už dávno dohodnuté.

Ak to spravil podľa prvého variantu, tak sa pravdepodobne veľmi prerátal - Štefan Harabin nie je človek, ktorého by vedel Kotleba tak amatérsky "prekabátiť". Ak si to ale naozaj myslel, novinári aj verejnosť mu to dajú ešte vyžrať. "Pán redaktor, kedy nemal Harabin pravdu?" povedal raz sám o sebe bývalý predseda Najvyššieho súdu-

KOTLEBA PAROHÁČOM? Jeho žena sa spája s tajomným Hishamom z Egypta! Rozvod je už na spadnutie
Škandál Mariána Kotlebu pokračuje - budúca exmanželka šéfa ĽSNS Frederika prezradila nové informácie o tom, prečo bola celé 4 mesiace v Egypte! Je v tom nevera? Čítať ďalej
13 | 10 | 2019 | Peter Bachan


Predsa len - predseda strany so zrovna nie najlepšou povesťou dáva ultimátum sudcovi Najvyššieho súdu, ktorého "skúsenosti" a všeobecné "know-how" mnohonásobne prevyšujú tie Kotlebove.

Kotlebova výhoda však spočíva v tom, že má stabilnú voličskú základňu, stabilnú značku a najmä prišiel s ponukou spolupráce ako prvý - to je jeho tromf v rukáve, ktorý môže rozhodnúť o tom, že sa stane lídrom jednotnej národnej kandidátky. Teda, ak Harabin nezareaguje ešte niečim prekvapivejším, čo pri ňom človek nikdy nevie odhadnúť, ako napríklad už dnes známi liberáli-kanibali. K téme čítajte viac:

GLOSA Petra Bachana: Deň, kedy sa Hlina stal konšpirátorom najvyššej akosti
Ak ste mali dnes to (ne)šťastie, a náhodou ste počas nedeľného obedu sledovali na televízii TA3 duel Štefan Harabin vs. Alojz Hlina, mali ste na výber dve možnosti - buď ste sa takmer zadusili od smiechu, alebo ste museli odložiť nedojedený rezeň... Čítať ďalej
13 | 10 | 2019 | Peter Bachan