Danko chce Kočnerové nahrávky pravdepodobne upratať ako Gorilu
15 | 10 | 2019 I Gabriel Matta
Andrej Danko sa dnes nechal počuť, že orgány činné v trestnom konaní by mali bezodkladne preveriť autenticitu a pravdivosť informácií z nahrávky rozhovoru Mariana K. a bývalého generálneho prokurátora Dobroslava Trnku. Povedal tak v reakcii na medializované informácie.

"V takýchto situáciách je dôležité, aby bezodkladne konali orgány činné v trestnom konaní, aby bezodkladne preverili autenticitu týchto vyhlásení a pravdivosť informácií," povedal Danko s tým, že dôveruje orgánom činným v trestnom konaní.

Náš kapitán však robí akurát tak tlačovky na ktorých reční s oduševnením národného buditeľa, ale žeby sa chytil roboty, to sa nedá povedať.

Slovensko je parlamentnou demokraciou a z pozície predsedu Národnej rady Slovenskej republiky má práve Andrej Danko jednoznačne najväčšiu moc. Môže zvolať mimoriadnu schôdzu parlamentu k tejto azda najzávažnejšej kauze, ktorá v súčasnoti otriasa Slovenskom. Môže iniciovať poslanecké prieskumy v rôznych štátnych inštitúciách. Môže konať!

KOČNER NA NAHRÁVKE TRNKOVI: "Zabijú ťa - Slávo za Gorilu zaplatil!"
14 | 10 | 2019 | SITA / Denník N / René Skalný


Andrej Danko však radšej reční na tlačovkách a prázdnymi rečami sa bije do pŕs, ako treba pracovať a robiť. Lenže nie tak, aby sa on sám nebodaj zašpinil. Radšej bude slúžiť omše za Gotta, vešať vlajky na stožiare a držať minútu ticha, ktorou len dokazuje, že je to práve on, kto ovláda 150 poslancov NRSR.

Danko je navyše skvelý alibista. Po vzore Roberta Fica ihneď situáciu zvrtol a obvinil bývalé vedenie parlamentu, že túto situáciu spôsobila. Danko totiž na svojej tlačovke nezabudol zdôrazniť, že otázku voľby generálneho prokurátora vníma citlivo a považuje to za významný proces. Súvislosti voľby prokurátora a kupovania hlasov poslancov za bývalej vlády by mal podľa jeho slov ako prvý vysvetliť predseda SaS Richard Sulík, ktorý bol vtedajším predsedom parlamentu. Lenže za neho bol zvolený Čentéš a nie Trnka. Dokonca riadne zvolený Čentéš napokon nebol vymenovaný, lebo sa proti postavil vtedajší prezident Gašparovič a ten ho jednoducho nevymenoval.

CELÁ NAHRÁVKA Kočner - Trnka + vyjadrenie Penty
15 | 10 | 2019 | René Skalný


Andrej Danko tak jedoducho využíva každú príležitosť, aby sa pred nadchádzujúcimi voľbami ukázal v médiách a rečnil ako o dušu. Lenže, ako sa hovorí: Skutek, utek! Iba sa snaží pozametať ten bordel a všetko hodiť na orgány štátu, ktorým "de jure" šéfuje. Sám predsa tvrdil, že NR SR môže rozhodnúť aj o tom, že Zem sa môže točiť opačne. Tak prečo teraz hľadá viníkov v minulosti a upratuje všetku špinu do stratena. V policajných laboratóriách tieto nahrávky napokon skončia rovnako ako celá kauza Gorila.

Je čas pustiť sa do práce, pán kapitán! Neplagiujte ešte aj svojich predchodcov!