Zo zákulisia kráľovskej rodiny: Strach o vojvodkyňu Kate! "Tajomstvo odhalené"

Už niekoľko rokov sa zdá, že manželka princa Williama žije po jeho boku ako v romantickom filme. Lenže boli časy, kedy ani Kate (37) nemala v živote prechádzku ružovou záhradou. Situácia bola dokonca tak závažná, že sa o ňu bála aj jej mama Carol.


Paradoxne si o Kate jej mamička robila najviac starostí v období, kedy začala chodiť s princom Williamom. Nebola si totiž, vôbec istá tým, aká budúcnosť ju v blízkosti princa čaká. Musela sa navyše zrieknuť "bežného" života, na ktorý bola zvyknutá. Taktiež skončila so svojimi koníčkami, pretože na seba už automaticky pútala omnoho väčšiu pozornosť.

Mamine obavy o vojvodkyňu boli oprávnené. Kate svoj život stále viac a viac obmedzovala, Williamovi sa ale do zásnub vôbec nechcelo. A tak jeho "vyvolená" stále trčala na pomedzí medzi svetom "obyčajných smrteľníkov" a honosným svetom kráľovskej rodiny. Až po ôsmich rokoch chodenia a minimálne dvoch rozchodoch princ konečne pred Kate Middletonovou pokľakol a navliekol jej zásnubný prsteň.


Až keď sa na ruke dcéry Carol Middletonovej objavil zásnubný prsteň po zosnulej princeznej Diane, mama vojvodkyne si konečne oddýchla. Kate sa na začiatku dokonca bála, či dokáže splniť všetky kráľovské povinnosti. Prítomnosť však ukazuje, že si vedie viac než dobre a že ju Briti milujú.


William a Kate: Riskantná cesta do Pakistanu! V paláci zavládli obavy
Princ William a vojvodkyňa Kate sú odhodlaní podstúpiť na jeseň nevídaný risk. Vydajú sa totiž na zahraničnú cestu do Pakistanu. V kráľovskom paláci už dopredu rastie napätie, že sa tam následník trónu s manželkou ocitnú v priamom ohrození... Čítať ďalej
10 | 09 | 2019 | Ján Prokop