Smútočné dni pre Daru Rolins: Pohreb expriatela Petra Vlasáka "Nehnevajte sa, ja nemám slov"
14 | 10 | 2019 I Ján Prokop

V pondelok dopoludnia sa manželka Gabriela s dcérou Simonkou (8) naposledy rozlúčili s milovaným Petrom Vlasákom († 45),  ktorý prehral boj s nádorom na mozgu. V minulosti, randil s Darou Rolins (46) a aj keď neboli vo vzťahu, stále ostali dobrý kamaráti. Užialená speváčka sa nezmohla na komentár. ,,Nehnevajte sa, ja nemám slov," povedala podľa expres.cz


Do střešovického krematória sa s Petrom Vlasákom prišla rozlúčiť manželka Gabriela s dcérou Simonkou, rodičia, príbuzní a priatelia, ktorí ho po celý čas choroby podporovali a dodávali silu.

"Pre Petra to bolo vyslobodenie, nikto si nedokážeme predstaviť, aká to bola bolesť. Jeho smrť ma neprekvapila, aj keď sme do poslednej chvíle dúfali v zázrak ," povedala herečka Alica Bendová , ktorá Petra Vlasáka často navštevovala, a dokonca mu poskytla liečiteľa . Bohužiaľ ani jeho ruky neboli všemocné.

Nový Čas


Zdrvená Dara Rolins pohreb Gotta takmer nezvládla: „Svoj smútok chcela pred verejnosťou skrývať“
Populárna Slovenská speváčka Dara Rolins bola jednou z pozvaných hosti Karlovho pohrebu, a počas smútočného obradu smútok rozhodne neskrývala. Čítať ďalej
13 | 10 | 2019 | Ján Prokop


Medzi smútočnými hosťami nechýbali jeho Bývalky Dara Rolins a Katarína Prušová , Monika Absolonová s Pavlom Vítkom a Janisom Sidovským a mnoho ďalších.

Modelka Simona Krainová s manželom Karlom Vágnerom dorazili 16 minút po začatí smútočného obradu, pretože ich zdržala šialená doprava v Prahe. Na želanie rodiny bol vstup do siene verejnosti a médiám zakázaný. Nad rakvou prehovoril Vlasákov najlepší kamarát a bývalý spoločník vo firme Adam Sýkora. Po hodine uplakaní smútoční hostia opustili krematórium.

Petr bojoval s nádorom na mozgu tretíkrát, prvýkrát pred dvanástimi rokmi, potom sa nádor vrátil druhýkrát a lekári ho opäť odstránili. Bohužiaľ ten posledný bol veľmi agresívny, a aj napriek chemoterapií a ožarovaniu mladého muža zabil.

Dara Rolins rozchod s Rytmusom: "Zlomil mi srdce." Ukázalo sa že nieje všetko tak ako vyzerá a pravda je úplne inde
Už je to nejaký čas čo sa speváčka Dara Rolins (46) rozišla s raperom Rytmusom (42), no v rozhovore sa zverovala s detailmi ich rozchode? Prečo je tomu tak? Čítať ďalej
10 | 10 | 2019 | Ján Prokop