Royal Mint uvádza na trh vôbec prvú debetnú kartu, ktorá je vyrobená zo zlata (VIDEO+FOTO)

Britská kráľovská mincovňa vyrobila svoju prvú platobnú kartu, ktorá je vyrobená z pravého zlata. Nová karta sa dodáva s exkluzívnou cenou 18 750 GBP ( približne 20 800 EUR).


18-karátové debetné karty s osobnými údajmi budú personalizované pre majiteľov účtov „ktorí si cenia vysoko kvalitné a luxusné predmety,“ uviedla mincovňa.

Karty boli vytvorené mincovňou v spojení s firmou Mastercard a platobnou technológiou spoločnosti Accomplish Financial.

Mastercard uviedol, že karty sú súčasťou účtov s názvom Raris a na kartu bude vyryté meno aj podpis zákazníka.

&utm_campaign=dlfix

 

Účet má neobmedzený debet a nulové devízové alebo transakčné poplatky. Zákazníci budú môcť spravovať svoj účet prostredníctvom aplikácie Raris.

„Royal Mint sa neustále inovuje a ako vedúci poskytovateľ riešení v oblasti drahých kovov vo Veľkej Británii sme nesmierne nadšení, že sme uviedli na trh solídnu zlatú kartu Raris, ktorá potvrdzuje rastúce požiadavky spotrebiteľov na jedinečné a luxusné platobné karty,“ uviedla generálna riaditeľka spoločnosti Royal Mint Anna Jessoppová.



„V spojení s Mastercard a Accomplish Financial je Raris kombináciou vyše 1100 rokov remeselných zručností spoločnosti Royal Mint s technológiou elektronických platieb budúcnosti,“ dodala generálna riaditeľka.

V rámci balíka Mastercard World Elite budú mať držitelia zlatých kariet aj rôzne ďalšie cestovné výhody.

TRUMP BEZ SERVÍTKY: Biden bol "dobrý" viceprezident, keďže bol majstrom v "bozkávaní Obamovho zadku"
Najväčšou prednosťou Joea Bidena ako viceprezidenta bola jeho schopnosť nehanebne bozkáť Barackovi Obamovi zadok, prehlásil Donald Trump. Odvážne slová prezidenta prichádzajú uprostred eskalujúcej vojny medzi svojimi demokratickými... Čítať ďalej
11 | 10 | 2019 | Marek Molnár