Doteraz neodhalená záhada UFO. Uniknuté zábery ktoré nemali byť nikdy zverejnené
08 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Existuje UFO? Naozaj ide o výmysel? Je UFO skutočné? Tieto otázky si experti pokladajú stále dokola. Čo o UFO vlastne vieme? Je to skutočne výmysel, alebo toto mimozemské plavidlo sa naozaj premáva nad našími hlavami?


Niektorí ľudia tvrdia že UFO naozaj videli či dokonca, že sa s mimozemšťanmi skutočne stretli. Niektorí, naopak, v UFO neveria a myslia si, že je to iba výmysel za hranicami nášho chápania či vhodné na filmové spracovanie. No existujú dôkazy samotného Pentagonu, aj amerického námorníctva, ktoré by pohľad na celú vec mohli úplne zmeniť.



Luis Elizondo z Akadémie umení a vied pre spoločnosť FoxNews uviedol "Naša spoločnosť za posledný rok a pol získala skutočne dosť materiálu," Taktiež prezradil, že jeho organizácia sa blíži k definitívnemu záveru, pokiaľ ide o skúmanie "podivných javov UFO". "Náš tím momentálne skúma fyzikálne, chemické a atómové vlastnosti materiálu," vysvetľuje, no zatiaľ nemožno povedať že materiál pochádza práve z UFO.


Existuju tri nahrávky ktoré nikdy nemali byť zverejnené! Zábery zachytilo námorníctvo USA a videá boli zverejnené na internet ešte v lete v roku 2017.



Námorníctvo tento rok potvrdilo že naozaj nejde o výmysel a video je skutočné!

Vo vyhlásení okrem toho uviedli, že tieto videá nemali byť nikdy zverejnené. Nahrávky zverejnila ufologická spoločnosť To the Stars Academy of Arts & Science a denník The New York Times.


Čierna diera sa zobudila a zažiarila 75 krát jasnešie. Vedci sú bezradní
Supermasívna čierna diera v strede Mliečnej dráhy sa práve prebudila a "zažiarila" 75-krát jasnejšia ako kedykoľvek predtým. Astronómovia sú bezradní, keďže čierna diera bola viac ako 20 rokov "ticho". Čítať ďalej
14 | 08 | 2019 | Imrich Kovačič