AKTUALIZOVANÉ: Strelec v americkom bare začal strieľať, výsledkom sú štyria mŕtvi
06 | 10 | 2019 I Marek Molnár

Pri streľbe v Kansase boli zabití štyria ľudia a najmenej päť ďalších bolo zranených. Informovalo o tom policajné oddelenie mesta.


Miestne médiá informujú, že k incidentu došlo krátko pred 13:30 v blízkosti baru Tequila KC na Central Avenue v centre mesta Kansas. Všetky obete boli Hispánci, podľa portálu 41 Action News.





„Detektívi sú prítomní a kontrolujú miesto činu,“ prehlásil úradník Thomas Tomasic pre televíznu stanicu Kansasu. „Tento prípad je jeden z tých, pri ktorom budeme postupovať pomaly, ale veľmi metodicky a správne.“

Podozrivý ešte nebol zadržaný a ešte nie sú k dispozícii ďalšie informácie. Zranení ľudia boli prevezení do nemocníc v tejto oblasti a všetci údajne sú všetci v stabilnom stave.



 

Turecké jednotky a obrnené vozidlá sa hromadia na sýrskej hranici po tom, ako Erdogan vyhlásil okamžitý vpád (VIDEO+FOTO)
Turecko vyhlásilo posilnenie na sýrskych hraniciach po prehlásení prezidenta Erdogana o hroziacej vojenskej operácii proti kurdským militantom podporovaným Spojenými štátmi. Videá boli zdieľané na sociálnych sieťach, ale aj v národných televíznych... Čítať ďalej
06 | 10 | 2019 | Marek Molnár