TRAGÉDIA: Otec si myslel že jeho syn je posadnutý diablom, tak mu nalial do hrdla vriacu vodu! (6) ročný chlapec brutálny čin neprežil
03 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Američan, ktorý tvrdil, že jeho syna posadol démon, čelí obvineniu z vraždy. Vrah sa pokúsil zo svojho potomka údajného diabla vyhnať tak, že chlapca topil a lial mu vriacu vodu do jeho krku. V utorok o tom informoval server ABC News.


Pablo Martinez (31) žijúci v blízkosti amerického Tucsone v Arizone je zatknutý za zabitie šesťročného dieťaťa a obvinený z vraždy prvého stupňa.

Dokumentácia predložená arizonskému súdu detailne popisuje reakciu policajného a hasičského oddelenia na udalosť v indickej rezervácii Pascua Yaque pri meste Tucson. Jednotky vyrazili na miesto činu ihneď po zaznamenaní telefonátu na záchrannú linku 911.

Romelia Martinezová, adoptívna matka zabitého chlapca, vypovedala polícii, že sa Martinez osudný večer ponúkol vykúpať svojho syna a ďalšieho chlapca, ktorého identita nebola poskytnutá. Neznámy chlapec v priebehu kúpeľa s plačom vybehol z kúpeľne.

Romelia vraj z miestnosti počula hlasný plač napadnutého šesťročného dieťaťa. Žena bola nútená vylomiť zamknuté dvere kúpeľne, v miestnosti potom zbadala svojho manžela, ako drží hlavu syna pod vodovodným kohútikom. Pablo Martinez povedal polícii, že to urobiť musel.

Pablo polícii tvrdil, že "chlapec mal v sebe démona, správal sa diabolsky a musel ho teda sám zachrániť." Neskôr chlapcovo údajné diabolské správanie Romelia polícií potvrdila.

Romelia Martinez sa skôr kvôli synovmu podozrivému správaniu snažila neúspešne kontaktovať pastora, volala aj na záchrannú linku 911. Pablo Martinez sa podľa polície pokúšal chlapca po jeho utopení resuscitovať.

Dieťa bolo nájdené nahé v posteli podopreté vankúšom. Potom, čo v miestnej nemocnici vyhlásili chlapca za mŕtveho, zistili lekári, že mal popáleniny až na 15 percentách tela vrátane predlaktia, lakťov a hlavy.

Hovorca agentúry FBI povedal, že agenti spolupracujú s miestnymi policajtmi. Advokát Pabla Martineza udalosť nekomentoval.

TRAGÉDIA: Migranti útočia na hasičov a políciu v tábore na ostrove Lesbos, zahynuli dvaja ľudia (VIDEO+FOTO)
Násilie sa vystupňovalo v preplnenom utečeneckom tábore Moria na gréckom ostrove Lesbos, keď vzbúrenci zničili hasičské vozidlá a po vypuknutí požiaru sa stretli aj s políciou. Pri týchto násilnostiach zomreli žena a dieťa. Čítať ďalej
30 | 09 | 2019 | Marek Molnár