Školskú psychologičku z Kalifornie nachytali pri sexe so žiakom priamo v triede!
29 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Ako školskú psychologičku ju malo zaujímať duševné zdravie všetkých žiakov. Ona sa namiesto toho starala viac o sexuálne potešenie jedného z nich. Išlo pritom o maloletého chlapca! Kristen Lynn Boyleovú (35) z Kalifornie s ním nachytali pri sexe priamo v triede.


K sexuálnemu incidentu došlo v apríli 2018 na strednej škole La Habra. Boylova v nej pracovala ako psychologička. Zatknutá bola po dlhodobom policajnom vyšetrovaní.

Potom, čo bola obvinená zo znásilnenia, ju v škole suspendovali. " Odborníci na duševné zdravie majú obrovský vplyv na svojich pacientov, " uviedol štátny zástupca Todd Spitzer vo vyhlásení podľa britského Daily Mail.

Podľa neho využila svojho vzťahu s pacientom, aby sa s ním zblížila. Psychologička sa k obvineniu nevyjadrila. Pokiaľ bude odsúdená, hrozí jej maximálne tri roky vo väzení.

Finančník Korbačka nepozval Douglasa a Zeta-Jonesovú na Slovensko len tak - je za tým obchod!
Finančný žralok Peter Korbačka si očividne dopraje na čo si len zmyslí. Po­dľa informácií týždenníka Trend sa slovenskému milionárovi mal zapáčiť luxusný hotel na Bermudách, ktorý vlastnia Holly­woodske hviezdy Michael Douglas (74) spolu s... Čítať ďalej
28 | 09 | 2019 | Ján Prokop