Karel Gott si servítku pred ústa nedáva! Kritikom odkazuje jasné gesto!
28 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Spevák Karel Gott síce vystupuje ako milý a príjemný človek, no aj on si ale vie pozametať pred svojím vlastným prahom. Pred nejakou dobou o tom presvedčil celý národ!


Prezident Miloš Zeman pripustil, že spevákovi Karlovi Gottovi udelí vyššie štátne vyznamenanie, ako predtým dostal. Urobí tak ale asi až budúci rok. Gottovi, ktorý trpí leukémiou, udelil bývalý prezident Václav Klaus medailu Za zásluhy.

Tú dostal presne pred desiatimi rokmi, a pri tejto príležitosti sa tiež rozhodol poslať drsný odkaz svojim kritikom. Spevák totiž na kameru ukázal gesto, ktoré by sa slušnějie dalo pochopiť ako "choď sa bodnúť", v pravom význame je ale o poznanie vulgárnejšie.

"Viete, čo to znamená? To je desaťkrát toto," uviedol Gott a ukázal vtedy svojim odporcom prostredník svojej pravej ruky. Gesto v tej dobe vzbudilo veľký ohlas.

Rovnako tak ale aj kritika, ktorá na Gotta mierila. Odporcom sa okrem iného nepáčila skutočnosť, že Gott bol vyznamenaný spoločne s anglickými letcami a politickými väzňami, lebo sám je držiteľom niekoľkých ocenení z čias komunizmu.

Karel Gott bojuje s akútnou leukémiou, lekári ale bohužiaľ dobré správy NEMAJÚ!
Karel Gott bojuje s akútnou leukémiou ako lev, ale lekári pre neho bohužiaľ nemajú len dobré správy. Podľa niektorých odborníkov je najúčinnejšia liečba u speváka, ktorý už jedno nádorové ochorenie porazil, prakticky... Čítať ďalej
24 | 09 | 2019 | Ján Prokop