Princ Harry a Meghan navštívili Afriku! Meghan ako stredobodom pozornosti, slávu si zjavne užíva naplno!
26 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu v pondelok pricestovali do Juhoafrickej republiky (JAR) na svoju prvú zahraničnú cestu od narodenia prvého spoločného potomka Archieho. Meghan Markleová (38) sa v Afrike cíti ako superstar. A kráľovský protokol? Ten jej už zrejme tiež vôbec nič nehovorí!


Meghan Markle s manželom, princom Harrym (35), pristáli v pondelok ráno v Kapskom Meste. Harry, syn princa Charlesa (70), považuje podľa svojich vlastných slov južnú Afriku dokonca za najkrajšie miesto na zemi. Kým sa o malého Archieho stará ďalšia nová opatrovateľka (nie je tajomstvom, že Meghan v minulosti už niekoľko opatrovateliek vyhodila) jeho rodičia značne neformálne spoznávajú krásy tunajšieho kraja a hlavne priateľských afrických obyvateľov, ktorí im dávajú svoju priazeň najavo na každom kroku.

Harry a Meghan poslali poriadny balík peňazí, ale v mene ich syna Archieho! Prečo tomu tak bolo?
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan majú v rámci britskej kráľovskej rodiny v popise práce hlavne charitatívnu činnosť. Rovnakým smerom bezpochyby povedú svojho syna Archieho, v mene ktorého urobili v minulých dňoch jednu pozoruhodnú vec. Čítať ďalej
23 | 09 | 2019 | Ján Prokop


Kto by však čakal, že pôjde o normálnu pracovnú cestu, a Harry s Meghan budú dodržiavať občas mierne škrobenie kráľovskej tradície, ten by sa tuho zmýlil. Podľa britského denníka DailyMail napríklad dovolili miestnym, aby ich oslovovali krstnými menami a aby úplne vynechali tituly. Dokonca sa im vraj nemusia ani klaňať a dávať najavo iné pocty, ktoré ich kráľovskému štatútu patria. Na ulici v Nyanza, kde kráľovskú dvojicu vítali predstavitelia mesta, sa Meghan nechala poddať tancu s miestnymi tanečnicami, a po chvíli sa rozpačito pridal aj princ Harry.

Je to skrátka tak trochu iná kráľovská návšteva. Okrem iného sa na instagramovom účte Sussex Royal sa objavili Meghaniné slová, ktorými vyzývala miestnych, aby ju brali ako "jednu z nich": "Hoci som tu so svojim manželom ako členka kráľovskej rodiny, chcem, aby ste vedeli, že som tu s vami aj ako matka, ako manželka, ako farebná žena a ako vaša sestra." a podľa toho sa tiež chová. Napriek všetkým pravidlám sa objíma prakticky s každým, kto k nej natiahne ruky, skrátka si užíva slávu.

Meghan a Harry opustili Britániu, ale bez syna Archieho! Kam majú namierené?
Vojvodkyňa Meghan a princ Harry to urobili zase. Kráľovský pár opustil Veľkú Britániu aj syna Archieho a zmizli do zahraničia. Zdroje z okolia kráľovskej rodiny však prezradili, kam majú namierené. Leteli aspoň komerčné linkou? Čítať ďalej
20 | 09 | 2019 | Ján Prokop