Matej "Sajfa" Cifra si svoje rodičovstvo už môže užívať naplno! Jeho najnovší príspevok na Instagrame vás dojme k slzám
25 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Veronika Cifrová Ostrihoňová a Matej "Sajfa" Cifra prežívajú momentálne tie najkrajšie chvíle života a konečne sa dočkali príchodu prvého potomka! Na druhej strane sa vynárajú otázky typu (prečo až teraz)? Od ich spoločnej svadby ubehli takmer tri roky. Prečo teda "Sajfovci" čakali tak dlhú dobu? Čakali na tú správnu chvíľu, alebo to mali všetko dopredu starostlivo naplánované?


Matej "Sajfa" Cifra si už môže rodičovstvo naplno vychutnávať, len včera si deň po pôrode odniesol domov svoju manželku s dcérou! Počas pôrodu sa od svojej milovanej manželky prakticky nepohol ani na krok, a z nemocnice vychádzal nabalený ako na dlhšiu dovolenku vrátane "štýlovej" tašky s krásnym motívom na ktorej bolo napísané "Daddy bag". Keď obaja konečne prerazili brány východu Bratislavskej nemocnice, v rukách si niesli okrem novorodenej dcéry aj podivuhodné ( pracovné náradie). Na čo im to vlastne bolo doteraz nieje verejnosti známe! O podporu a príjemnú spoločnosť sa postarali "Sajfova svorka a švagriná Patrícia" ktoré boli pristihnuté na záberoch ako s pôrodnice nasadajú spolu so "Sajfovcami" do auta.


Pri východe z nemocnice.

Nový Čas


Nový Čas


Neubehol ani deň, a hrdý otec Matej sa už stihol so svetom podeliť o túto radostnú novinu, svojím príspevkom na intagrame, kde dojemne citoval svoje prvé pocity rodičovstva. Ku gratuláciám sa pridal aj bývali prezident Andrej Kiska.



 

Karel Gott bojuje s akútnou leukémiou, lekári ale bohužiaľ dobré správy NEMAJÚ!
Karel Gott bojuje s akútnou leukémiou ako lev, ale lekári pre neho bohužiaľ nemajú len dobré správy. Podľa niektorých odborníkov je najúčinnejšia liečba u speváka, ktorý už jedno nádorové ochorenie porazil, prakticky... Čítať ďalej
24 | 09 | 2019 | Ján Prokop



Česká pašeráčka Tereza utiekla z väzenia! Jej život totiž visel v Pakistane na vlásku
Pašeráčka Tereza Hlůšková (23) má za sebou veľmi dramatické chvíle! Spolu s ďalšími trestankyňami musela utiecť z cely, tento krát jej išlo doslova o život! Čítať ďalej
25 | 09 | 2019 | Ján Prokop