Lucie Bíla a jej zážitky z koncertov! "Na vystúpení Madonny ma napadol opilec"
25 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Lucie Bílá chce ako speváčka bezpochyby držať krok so zahraničím, a tak si čas od času vyrazia na nejaký ten koncert. Ako ale teraz priznala, neprebehne to vždy podľa predstáv. Raz sa vraj dokonca stala obeťou napadnutia.


Hoci si jeden z jej rodičov prial, aby sa venovala remeslu, Lucie Bílá už má pár desiatok rokov slušne rozbehnutú kariéru v hudobnom priemysle. pozná ju státisíce ľudí, a ona sama má koncerty rada len priamo z pódia. Populárna speváčka totiž priznala, že s návštevami vystúpení iných hudobníkov nemá najlepšie skúsenosti.

"Na koncerte Madonny ma napadol opilec, takže som odišla," zaspomínala vo vysielaní Rádia Impuls. Niekomu by toto určite bohato stačilo, mnohonásobná Zlatá slávica má však podobných historiek rozhodne viac.

"Na koncerte Pink Floyd sa mi urobilo zle, bolo to v čase, keď som čakala syna Filipa. A na koncerte Beyoncé som sa asi hodinu a pol podpisovala. Potom sa ukázalo, že mi niekto predal falošné vstupenky. Takže chvíľu trvalo, než mi našli náhradné miesto, "opísala speváčka, ako naletela na čiernom trhu s lístkami.

Bíla bezpochyby dúfa, že na jej koncertoch k podobným incidentom nedochádza. Snáď len tie podpisy sú na programe dňa najskôr po každom vystúpení.

Šťastne zamilovaná Lucie Bíla prehovorila o svojich vzťahoch: "Muži pred ňou utekali!"
Speváčka Lucie Bílá (53) je momentálne šťastne zamilovaná do Radka Filipiho (36). No za svoj život si prešla aj obdobím kedy muži o ňu neprejavovali nejaký veľký záujem, dokonca pred ňou vraj utekali! Čítať ďalej
17 | 09 | 2019 | Ján Prokop