Dcéra Karla Gotta Dominika dodržala sľub svojmu otcovi: Vyjadrenie samotnej Dominiky! Ako to momentálne prebieha?
21 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Zdravotný stav Karla Gotta (80) teraz znepokojuje celý národ. Ale bezpochyby najviac trápia jeho rodinní príslušníci napríklad slávikova dcéra Dominika (46) kvôli nemu podstúpila liečbu.


Verejným tajomstvom je, že Dominika, ktorá žije vo Fínsku so svojím manželom hudobníkom Timom Tolkkimem, holdovala nielen alkoholu, ale bola závislá aj na liekoch. Nemala dobré vyhliadky a jej život sa uberal zlým smerom.

Avšak po jej návšteve otca tento rok v júli, kedy priletela aj s manželom popriať Gottovi k významnému jubileu, u nej nastal nečakaný obrat. Dominika otcovi z očí do očí sľúbila, že podstúpi liečbu. A svoj sľub bezozbytku plní. Aj to je dôvod, prečo je s ním teraz len v telefonickom kontakte a nemôže z Fínska, kde sa lieči, prísť. Držíme palce!!

"Do Prahy zatiaľ nemôžem priletieť, ale som s ním v kontakte aspoň po telefóne. Otec musí jesť, aby mal energiu s chorobou bojovať, čo mu veľmi nejde. Povedala som mu, aby to skúšal, že to bude všetko dobré. A hlavne aby myslel pozitívne. Už sa veľmi teším, až za ním opäť priletím, "povedala Blesku Dominika.

Karel Gott boj so zákernou leukémiou: Liečba bude stáť státisíce EUR!
Karel Gott už niekoľko mesiacov zvádza boj s leukémiou. Choroba sa síce lieči ťažko, vyliečiť sa ale v niektorých prípadoch za použitie správnych postupov dá. A pre tých sa bude musieť rozhodnúť aj populárny český spevák, ktorému môže pomôcť nová... Čítať ďalej
20 | 09 | 2019 | Ján Prokop