Autobus vliekol školáka 15 metrov!
19 | 09 | 2019 I Imrich Kovačič

Malý školák dobiehal v stredu ráno na autobus v bratislavskej Dúbravke.


Školáčik vo veku 10 - 12 rokov dobiehal na autobus, ktorý už dával výstražné znamenie a snažil sa na poslednú chvíľu vbehnúť do zadných dverí, čo sa mu však nepodarilo a tie sa následne zavreli. Jednou nohou však už bol v autobuse, keď sa dvere zavreli a noha mu v nich zostala privretá. Nasledujúce sek­undy podľa očitého svedka pripomínali drámu. Vodič autobusu sa pomaly rozbiehal, pričom chlapca pricviknutého vo dverách vôbec nezbadal. Ten sa chvíľku snažil skákať na jednej nohe, ale vzápätí spadol a vozidlo ho za sebou vlieklo niekoľko metrov.


Porotca "Česko Slovensko má talent" Jakub Prachař ma vo vzťahoch jasno: KONIEC! Drsný odkaz pre Agátu Hanychovú
Manželstvo Prachařových je podľa mnohých indícií v troskách a olej do ohňa už prilial aj sám Jakub Prachař. V televíznom vysielaní totiž naznačil, že sa cíti byť opäť slobodný. Máme to čítať ako jasný odkaz pre Agátu? Čítať ďalej
19 | 09 | 2019 | Ján Prokop



K incidentu malo dôjsť podľa očitých svedkov v stredu ráno na linke číslo 83 z Dúbravky do Petržalky. Na zastávke Žatevná dobiehal na autobus školák, ktorý mohol mať 10 – 12 rokov. Vodič už spustil výstražnú signalizáciu, no chlapča sa zrejme ponáhľalo natoľko, že ju prepočulo a skúsilo skočiť do zadných dverí. Tie sa však zatvorili a medzi cestujúcimi následne vypukla panika. Našťastie bol chlapček pricviknutý v dverách, za ktorými už nebolo koleso. Cestujúci kričali na vodiča nech zastaví, a ten po niekoľkých sekundách, našťastie zastal. Otvoril síce dvere, aby chlapca vyslobodil, no ani nevystúpil, aby sa presvedčil, či je chlapec v poriadku. Cestujúci vybehli z autobusu, aby chlapcovi poskytli prípadnú prvú pomoc a pomohli mu nastúpiť do autobusu. Vodič potom zatvoril dvere a pokračoval v jazde. Školák potom vystúpil na ďalšej zastávke.