Obvinila 33-ročného Prešovčana za jazdu pod vplyvom alkoholu
12 | 09 | 2019 I TASR

Polícia obvinila 33-ročného Pavla z Prešova z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia. TASR o tom vo štvrtok informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.


"V utorok (10. 9.) podvečer viedol osobné vozidlo značky Ford Mondeo v obci Lada. V zákrute s ním zišiel z cesty, pričom narazil do oplotenia rodinného domu a následne do dopravného značenia. V jazde pokračoval ďalej, prešiel do protismeru, kde narazil do brány rodinného domu.

KRIMI: Polícia zadržala muža, ktorý nahlásil bombu na stanici v Seredi
Policajti zadržali muža, ktorý nahlásil bombu na stanici v Seredi. O jeho vine a treste sa rozhoduje v superrýchlom konaní. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Trnave Mária Linkešová. Čítať ďalej
10 | 09 | 2019 | TASR


Policajná hliadka z Kapušian po príchode na miesto muža podrobila dychovej skúške, jej výsledok bol pozitívny, dosiahol hodnotu 1,23 miligramu etanolu na liter vydychovaného vzduchu, čo predstavuje 2,56 promile," uviedla Ligdayová s tým, že lustráciou bolo zistené, že spomínaný vodič má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá do februára 2023.

Škoda na majetku bola podľa jej slov predbežne odhadnutá na 800 eur. Muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia.