Azylantovy hrozí za znásilnenie 16-ročného dievčaťa na poli 10 rokov za mrežami!
12 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Prípad znásilnenia neplnoletého dievčaťa na poli pri Lukavci neďaleko Terezína  postúpil do ďalšej fázy a mieri pred súd. Polícia z neho viní utečenca Abdallaha ID (29), ktorý do Čiech údajne dorazil nedlho pred spáchaním deliktu vlakom z Nemecka.


Abdallah ID (29), muž, ktorý mal podľa polície znásilniť a okradnúť ešte len šestnásťročnú Češku, mieri pred súd. Uviedla to TV Prima. Zdržanie podľa Primy zavinila nutnosť preložiť spis do arabčiny, vzhľadom k tomu, že zadržaný muž má pochádzať z Líbye.

Údajný násilník má už všeličo za sebou. V Nemecku, kde neúspešne žiadal o azyl, už 3x sedel za násilné činy a na krku má aj majetkové delikty. Po poslednom prepustení odišiel do Českej republiky. Tu potom na poli neďaleko Lukavci na Litoměřicku podľa obvinenia znásilnil a okradol neplnoleté dievča, ktorá sa následne psychicky zrútila a skončila v starostlivosti lekárov.

Na svoj súd čaká cudzinec vo väzbe. Tam ho poslal Okresný súd v Litoměřiciach z obavy, že by mohol utiecť, alebo dokonca svoj čin zopakovať. V prípade, že bude uznaný vinným, hrozí mu až 10 rokov väzenia.

Zamestnanci vyslaní na Slovensko budú mať nárok na rovnaké zložky mzdy ako slovenskí zamestnanci
Zamestnanci, ktorí sú vyslaní na Slovensko, budú mať od konca júla budúceho roka rovnako ako slovenskí zamestnanci nárok na ďalšie povinné zložky mzdy. Ide napríklad o mzdové zvýhodnenia za prácu, náhradu stravy, ubytovania či dopravy v prípade... Čítať ďalej
12 | 09 | 2019 | SITA