Ako si pamätáte svadbu Harryho a Meghan? Pre jednu z členiek kráľovskej rodiny to bolo peklo!
12 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Rozprávkovo okázalá svadba princa Harryho s vojvodkyňou Meghan sa páčila miliónom ľudom po celom svete, zato určitým osobám prítomným vo Windsore ostali v pamäti inej spomienky. Pre jednu z členiek kráľovskej rodiny to bolo jedným slovom peklo.


Princ Harry a vojvodkyňa Meghan si povedali "áno" takmer pred rokom a pol na kráľovskom zámku Windsor. Vtedy sa na nich upierali zraky nielen Veľkej Británie, ale celého sveta. Pozornosť na seba však počas obradu strhla aj iná členka kráľovskej rodiny, dcéra princeznej Anny Zara Tindallová.


Najstaršia vnučka kráľovnej Alžbety bola tou dobou tehotná s dcérou Lenou, svoje predchádzajúce dve tehotenstva skončila potratom. Zara v rozhovore pre britský denník Daily Telegraph opísala, ako sa pre ňu svadobný obrad zmenil na peklo.


"Bolo to nepríjemné! Zadok mi pretekal na obe strany a Lena do mňa hodinu strašne kopala. To strašné nepohodlie sa zrejme prejavilo na výraze v mojej tvári, "vysvetlila s odstupom času Tindallová, ktorá medzitým dcéru dávno priviedla na svet. Lena sa narodila v júni 2018.


Záujem kamier vzbudil počas obradu tiež černošský kňaz Michael Curry svojím energickým príhovorom, ktorý trval 13 minút. "Všetko sa to strašne ťahalo. Myslím, že ma zachytili vo chvíli, keď som si pomyslela:, Teraz určite skončí. 'Ale on pokračoval ďalším príbehom a ja som si povedala:, Naozaj?' "Dodáva Zara.


Dnes tridsaťosemročná Tindallová je známa aj vďaka tomu, že sa jej podarilo niečo málo zmysluplného. Ako členka kráľovskej rodiny sa zúčastnila domácich olympijských hier v Londýne v roku 2012 a odniesla si z nich striebornú medailu v jazdectve.


Vojvodkyňa Meghan prináša nešťastie? Kritika ktorá by rozplakala nejedného človeka
Britská vojvodkyňa Meghan sa rozhodla urobiť si víkend bez syna Archieho a navyše mimo Británie. Od fanúšikov ale schytala takú kritiku, ktorá by rozplakala nejedného človeka. Čítať ďalej
10 | 09 | 2019 | Ján Prokop