ŠOK: 13-mesačné dievčatko vypadlo počas jazdy na diaľnici z auta! Šokujúce zábery vám zoberú dych
12 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Šokujúce zábery vznikli v indickom štáte Kerala. Na videu je vidieť, ako za jazdy z auta padá len trinásťmesačné dievčatko! Rodičia si chýbajúceho dieťaťa všimli až potom, čo dorazili domov.


Indická rodina sa vracala v nedeľu večer domov zo štátu Tamilnádu, kde navštívila chrám Palani Murugan. Prešli cestu cez 100 km, keď matka Sathjabhama, ktorá držala v náručí dievčatko Rohithu, začala byť unavená. Rodina prechádzala zrovna národným parkom Rajamala, ktorý leží na hraniciach so štátom Kérala, keď došlo k nešťastiu.

Matka dievčatká aj prítomní príbuzní zaspali a trinásťmesačné dievčatko nedopatrením vypadlo z auta! Hrozivý pád zachytila ​​pouličné kamera. Nikto z príbuzných si potom navyše ani nevšimol, že dievčatko nie je v aute. Rodina to zistila až po päťdesiatich kilometroch, kedy zaparkovali pred domom.

Rohitha našťastie pri páde utrpela len ľahké zranenia. Dievča malo veľké šťastie, že v divočine prežila. Tamojšia rezervácie je totiž plná divokých zvierat, ako napríklad psov, leopardov či líšok. Vonku navyše bolo iba štrnásť stupňov Celzia. "Plazil sa k hraničnému prechodu, pravdepodobne videla svetlo, bolo okolo desať hodín večer," opísal správca rezervácie Lakšmí. "Mala pár tržných rán na čele a bola od krvi. Naši pracovníci okamžite zavolali políciu a vzali dieťa do nemocnice, " dodal pre denník (viac záberov a info tu) Telegraph India. Malá Rohitha je teraz opäť v starostlivosti rodičov. VIDEO TU.

Vojvodkyňa Meghan prináša nešťastie? Kritika ktorá by rozplakala nejedného človeka
Britská vojvodkyňa Meghan sa rozhodla urobiť si víkend bez syna Archieho a navyše mimo Británie. Od fanúšikov ale schytala takú kritiku, ktorá by rozplakala nejedného človeka. Čítať ďalej
10 | 09 | 2019 | Ján Prokop