Legenda Michael Jordan prispeje na spustošené Bahamy sumou milión dolárov. Tisíce ľudí ostalo bez domova
11 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Hurikán Dorian minulý týždeň spustošil Bahamy. Bez domova zostali desiatky tisíc ľudí, ktorí naliehavo potrebujú pomoc. Ich osudy nenechali chladným ani jednu z najväčších basketbalových legiend Michaela Jordana. Šesťnásobný víťaz NBA sa rozhodol zdevastovanému štátu poslať milión dolárov.


"Som zničený z toho, keď vidím, čo hurikán Dorian spôsobil na Bahamách, kde mám dom a často tam jazdím. Moje srdce je so všetkými, ktorí teraz trpia. Neustále na nich myslím, "uviedol vo vyhlásení Michael Jordan. "Bahamskí ľudia sú silní. Snáď im môj dar aspoň trochu pomôže spamätať sa z tejto katastrofálnej búrky, "dodal legendárny basketbalista.

Šesťnásobný víťaz NBA tiež uviedol, že dohliadne na to, aby jeho milión dolárov, ktorý venoval, bol využitý v tých najviac postihnutých oblastiach. Ďalej desaťnásobný najlepší strelec NBA vyhlásil, že bude hľadať ďalšie možnosti, ako by ešte mohol pomôcť.



Veľkú vlnu solidarity pred dvoma rokmi u športovcov vyvolalo tiež spustošenie Portorika. Ten bol zasiahnutý hurikánom Maria. Rodáčka z tohto ostrova a olympijská víťazka, tenistka Monica Puigová vtedy pre svoju rodnú krajinu založila zbierku. Do nej jej prispeli aj jej hviezdni kolegovia.

Päťnásobná grandslamová víťazka Maria Šarapovová venovala na obnovu krajiny niekoľkomesačné zisky z predaja cukríkov jej značky Sugarpova a zúčastnila sa niekoľkých charitatívnych akcií. Pridal sa aj búrlivák Nick Kyrgios, ktorý vtedy za každé eso, ktoré trafil, dal päťdesiat dolárov.

Jasmina Alagič sa pochválila dojemnou fotkou so svojim synom Sanelom. Fanúšikovia chcú vidieť viac, čo si o tom myslí Rytmus?
Moderátorka Jasmina Alagic sa pochválila ďalšou dojemnou fotkou so svojim synom Sanelom. Svojim fanúšikom sa nebojí ukázať ani pri dojčení! Čítať ďalej
11 | 09 | 2019 | Ján Prokop