Jasmina Alagič sa pochválila dojemnou fotkou so svojim synom Sanelom. Fanúšikovia chcú vidieť viac, čo si o tom myslí Rytmus?
11 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Moderátorka Jasmina Alagic sa pochválila ďalšou dojemnou fotkou so svojim synom Sanelom. Svojim fanúšikom sa nebojí ukázať ani pri dojčení!


Jasmina Alagic a jej manžel Patrik "Rytmus" Vrbovský čelia už niekoľko týždňov kritike, že nechcú ukázať tvár svojho prvorodeného syna! Podľa rapera má ale všetko svoj čas a tak sa netreba nikam ponáhľať, "netreba z toho robiť až takú drámu" odkázal Rytmus.

To ale neznamená, že Sanelove fotky vôbec nezverejňujú! Len na nich jednoducho nie je vidieť tvár bábätka. To sa týka aj novej fotky, ktorou sa pochválila Jasmina. Moderátorka sa totiž rozhodla zverejniť veľmi intímnu snímku na ktorej dojčí.

A fanúšikovia z toho šalejú! "Najkrajší pohľad je na dojčiacu ženu," chváli jeden z fanúšikov. Ďalší pridali aj praktické rady.

"Pozor pri kojení na čokoládu. Každé dieťa je iné. Môj synátor, keď som dojčila a dala som si čokoládové cukríky, noooo ... Bruško problémy poriadne, "píše jedna z mamičiek. "Skúste dávať harmančekový čaj," pridala sa ďalšia...





Jasmina Alagič Vrbovská, deň psov, a vojna na instagrame!
Jasmina Alagič sa so svadbou s raperom Rytmusom a následným tehotenstvom zaradila medzi najsledovanejšie celebrity Česka aj Slovenska. Akýkoľvek prípadný prešľap tak okamžite rozoberajú státisíce fanúšikov na sociálnych sieťach, rovnako ako v... Čítať ďalej
29 | 08 | 2019 | Ján Prokop