Karel Gott si zarobí milióny! Jeho celoživotná kniha bude trhať rebríčky
10 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Spevák Karel Gott nieje na tom po zdravotnej stránke dlhodobo najlepšie, no jeho rozpočet to trápiť nemusí. Údajne totiž našiel nový spôsob privyrobenia.


Karel Gott tento rok zažíva výnimočný rok. Oslávil totiž jubilejné 80. narodeniny, a tak sa rozhodol fanúšikom trochu viac otvoriť. Konkrétne formou knihy!

Gott totiž dopísal svoju novú biografiu, ktorú si podľa serveru Aha! privyrobí poriadny balík. Bude to totiž kniha, ktorú o sebe napísal on sám, a teda nehrozí, že by sa v nej vyskytovali nepresnosti z jeho života.

"Kniha, ktorú skutočne píšem ja o sebe, a nie niekto, kto ma vlastne vôbec nepozná, nieto, že by bol svedkom mojich životných zážitkov, by mala vyjsť tento rok pred Vianocami," cituje server Gotta.

Kniha vyjde v Česku a Slovensku, záujem o vydanie máju aj z nemeckých hovoriacich krajín, Ruska a Poľska. Podľa serveru si tak spevák môže zarobiť aj 200 tisíc eur.

Karel Gott opäť vo forme! Počas svojho relaxu si rád dopraje aj pivo: Dôležitý krok v živote?
Chorobami sužovaný spevák Karel Gott sa na sociálnej sieti opäť pochválil novou fotografiou, na ktorej vyzerá spevák opäť fit. Majster konečne pôsobí dojmom, že je plný síl. Dokonca si doprial nápoj, o ktorom jeho dcéra Dominika môže len v... Čítať ďalej
08 | 09 | 2019 | Ján Prokop