Brad Pitt a Jennifer Aniston znovu spolu ako pár? O podobné sa snaží aj Tom Cruise
10 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Brad Pitt a Jennifer Aniston nie sú jediným párom v Hollywoode, ktorý sa snaží to podľa špekulácií dať znovu dohromady. Tom Cruise by sa vraj rád vrátil k bývalej žene Katie Holmesovej. Čo je na tom pravdy?


Celý Hollywood je na nohách. Špekulácie, že sa Jennifer Aniston a Brad Pitt opäť vídajú, nenechávajú nikoho v pokoji, teraz to navyše údajne skúšajú dať znovu dohromady aj ďalšie hollywoodske hviezdy Katie Holmesová a Tom Cruise , ktorí spolu majú dcéru Suri a rozviedli sa v roku 2012.

Podľa serveru NW obľúbený herec verí, že je možné, aby sa s teraz nezadanou Holmesovou pokúsili uzmieriť. Anonymny informátori webu dokonca tvrdia, že Cruise poveril svojich ľudí, aby jeho exmanželku pokorne požiadali o stretnutie.

Hollywoodska love story? Brad Pitt a tajné stretnutie s Jennifer Aniston
Brad Pitt a Jennifer Aniston sú niektorými zahraničnými médiami neustále spájaní dokopy, hoci ide o rozvedených bývalých manželov. Herec jej teraz mal dokonca predstaviť svojich šesť detí. Čítať ďalej
26 | 08 | 2019 | Ján Prokop


Hviezda série Mission Impossible sa vraj domnieva, že Katie vnútorne zápasí s nedávnym rozchodom, a tak je potrebné prísť na pomoc. Podľa zdroja servera si Holmesová želá, aby sa schôdzka odohrala v New Yorku, aby jej bývalý muž nezískal úplnú kontrolu nad situáciou. "Ak sa to stane, stane sa to tam, kde a kedy si bude priať ona," hovorí informátor.

"Od rozvodu s Katie nikdy nenašiel lásku a ľudia z jeho okolia sú presvedčení, že sa cez ňu nikdy nepreniesol. Chce mať v živote zase Suri, zároveň je optimistický ohľadom návratu ku Katie, "dodáva anonymný zdroj.

Podobne ako v prípade Pitta a Aniston ide o fámy, ktorých pravdivosť vyvrátil server Gossip Cop. Zástupca Holmesovej webu potvrdil, že Cruise nie je v kontakte ani s herečkou ani s ich spoločnou dcérou. Doslovne uviedol, že "sa nič nezmenilo".

ŠOK: Jennifer Aniston a bitka s Angelinou Jolie? Scéna ako z amerického filmu!
Svetoznáme Hollywoodske hviezdy, Jennifer Aniston a Angelina Jolie nemajú spoločnú len hereckú kariéru, ale aj muža o ktorého priazeň medzi sebou bojovali. Momentálne sa tieto dve rivalky kvôli Bradovi Pittovi majú poriadne v zuboch! Informáciu... Čítať ďalej
07 | 08 | 2019 | Ján Prokop