KRIMI: Opitý vodič mal v Ľubici naraziť do telekomunikačných skríň
09 | 09 | 2019 I TASR

Vodič narazil pod vplyvom alkoholu do telekomunikačných skríň v obci Ľubica neďaleko Kežmarku, škody vyčíslili na tisícky eur. Potvrdila to krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že k incidentu došlo v piatok (6. 9.) krátko pred polnocou. 


„Vodič z Kežmarku počas svojej jazdy neprispôsobil rýchlosť stave a povahe vozovky, dostal šmyk, zišiel s vozidlom mimo cestu, pričom narazil do kovového zábradlia rodinného domu a štyroch telekomunikačných skríň,“ priblížila hovorkyňa s tým, že auto ostalo zakliesnené na mieste.

Policajná hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru v Kežmarku následne vodiča podrobila dychovej skúške. Jej výsledok dosiahol hodnotu 1,27 promile.

KRIMI: Pre nahlásenie bomby u prezidentky už začali trestné stíhanie
Polícia už začala trestné stíhanie pre šírenie poplašnej správy - pre nahlásenie bomby v dome prezidentky Zuzany Čaputovej. Čítať ďalej
09 | 09 | 2019 | SITA


„Škoda na oplotení domu a telekomunikačných skriniach bola predbežne odhadnutá na 5000 eur, škoda na vozidle na 200 eur,“ upozornila Ligdayová. Dodala, že poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Kežmarku začal v prípade trestné stíhanie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.