Karel Gott opäť vo forme! Počas svojho relaxu si rád dopraje aj pivo: Dôležitý krok v živote?
08 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Chorobami sužovaný spevák Karel Gott sa na sociálnej sieti opäť pochválil novou fotografiou, na ktorej vyzerá spevák opäť fit. Majster konečne pôsobí dojmom, že je plný síl. Dokonca si doprial nápoj, o ktorom jeho dcéra Dominika môže len v momentálnej situácií snívať. 


Neubehlo ani štrnásť dní a Karel Gott sa na sociálnej sieti opäť pochválil novými fotkami, tentoraz nie z chalupy v severočeskej Doubice, ale z práce na pripravovanej biografickej knihe. "A teraz sa konečne púšťam do fotiek," komentoval fotografiu z pracovne legendárny spevák.



Karel Gott má hlavu v smútku: Úmrtie dvornej textárky!
Ďalšia rana pre Karla Gotta (80)! Po dvornom scénografovi Michaelovi Klangovi († 65) mu zomrela nemecká textárka Irma Holderová († 93). Hoci mala vek, úmrtie kľúčovej spolupracovníčky Slávika veľmi zasiahlo. Čítať ďalej
05 | 09 | 2019 | Ján Prokop


Karel Gott pôsobí na fotkách bezstarostne, hoci nemôže byť reč o tom, že by žiadne starosti nemal. Jeho samotného už dlhšiu dobu trápi zdravie, koncom júla musel dokonca zrušiť účasť na festivale Benátska, pretože ho postihol akútny zápal pľúc.

Z fotografie je zrejmé, že si osemdesiatročný spevák vychutnal pivo, na ktoré by si jeho dcéra Dominika v momentálnej situácií nemala ani len spomenúť. Tento týždeň totiž vyšlo najavo, že má problém s alkoholom a chce nastúpiť liečbu. Sám Gott ju mal roky presviedčať, aby tak urobila.

Ustaraného Majstra dokonca ľutujú aj v zahraničí , nové fotky však môžu ľudí presvedčiť, že sa Gottovi nedarí zase tak zle, ako by sa mohlo zdať.

Dominika Gottová prehovorila o svojom probléme: "Kvôli otcovi som pila potajomky" Čo sa udialo?!
V odhodlaní skoncovať so závislosťou na alkohole a liekoch podporuje Karel Gott (80) svoju najstaršiu dcéru. Keby videl Dominiku (46) s pohárom, zničilo by ho to. Tá až teraz priznala, že kvôli nemu píla potajomky! Čítať ďalej
06 | 09 | 2019 | Ján Prokop