Peter Sokol: Ako Pat a Mat - Liberálne sily vytiahli zbrane do predvolebnej kampane
07 | 09 | 2019 I Peter Sokol
Nie program, nie predstavenie niečoho nového, lepšieho, nejakých konkrétnych riešení, ALE obyčajný lacný politický marketing. Teda opravujem sa, lacný obsahovo, inak do toho nalejú státisíce eur, ak nie milióny. Stačí sa len previezť v aute a prezentovať sa ako nové, lepšie, teda podľa nich slušnejšie tváre našej politickej scény.

Beblavý zo Spolu a Truban z Progresívneho Slovenska pokračujú v sérii trápnych filmových videí na štýl A JE TO - PAT a MAT. Ak týmto niekoho zaujali a získali voliča, tak je to veľmi smutný obraz doby, v ktorej žijeme. IT milionár, ktorý sa priznal k užívaniu tvrdých drog a synáčik privatizérov, ktorý bol už v skoro v každej pravicovo orientovanej strane, sa prezentujú ako nové tváre. Čo prinášajú Slovensku? Veľké nič. Ide im len o to, nalákať voličov. Podobne, ako to urobil ich priateľ zo slniečkarkého spektra, terajší primátor hlavného mesta Vallo. Ten podobným štýlom oblbol voličov v Bratislave a zatiaľ v pozícii primátora veľa neurobil. Až na tzv. parkovaciu politiku. Aj keď len začať ťahať od ľudí peniaze nie je nejakou ukážkou schopností, takéto riešenie by zvládol hádam každý. Zostáva nám len dúfať, že takíto experti a odborníci nebudú riadiť náš štát. Ale, vráťme sa k zoskupeniu Spolu/Progresívci. Odkedy si tieto dve strany povedali áno, vcelku sa im darí. Ako sa vraví, za peníze v Praze dům. Preferencie nepadli ani po prevalení drogového škandálu. Zjavne ich voliči, predpokladám mladšie ročníky, ich túžia voliť aj napriek tomu, že človek, ktorého chcú mať v kresle premiéra, užíval LSD a ktovie ako je na tom teraz. Je smutné, že časť Slovákov naletí na prázdny politický marketing. Ešte, aby sme nezabudli, v tom spomínanom videjku Truban šoféruje vcelku ľudové bežné auto, ale keď je taký otvorený, prečo sa neukáže na svojom luxusnom voze, ale hrá sa na skromného?
Ešte malý návod ako si rýchlo progresívne zarobiť

Päťpercentné zúročenie je v dnešných časoch pekné číslo. Za polroka veľmi pekný zisk. V banke taký nedostanete a aby ste ho získali obchodovaním s akciami či podobne, museli by ste v časoch, keď je kríza predo dvermi riadne zariskovať. Ale liberálni chlapci našli riešenie. Napríklad taký progresívny Truban požičiava svoje peniaze svojej strane s úrokom 5% a po voľbách si ich pekne vyberie z peňazí, ktoré ako strana dostanú zo štátneho rozpočtu. V prípade ich neúspechu Slovensko by síce o nič neprišlo, len Truban by prišiel o “svoju” investíciu. Pekná ukážka toho ako bude hospodáriť, keby sa dostal k moci. Aj takýto biznis model ako naliať peniaze sám sebe vymysleli naši progresívni politici. Skúste tiež investovať do ich biznis politickej strany alebo je to len pre vyvolených a nie bežných ľudí?! Toto je tá slušná nová politika, sami sebe a pre seba...