Nechutný žart: Partička študentov namiešala učiteľom do palaciniek spermie a moč
05 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Sedem študentov si vymyslelo nechutný žart zo strednej školy v americkom Ohiu. Ako každý rok sa tam konala kuchárska súťaž, ktorá ale tento rok skončila policajným vyšetrovaním. Skupina študentov namiešala do palaciniek, ktoré pripravovali pre učiteľov, spermie a moč!


V máji sa na strednej škole OLENTANGY HYATTS Middle School konala kuchárska súťaž, ktorá sa tam organizuje každý rok v máji ako oslava konca školského roka. Súťaže sa zúčastnia študenti, ktorí pripravujú pokrmy pre učiteľov. Tí v súťaži figurujú ako porota.

Skupinka siedmich študentov vo veku 14-15 rokov si však vymyslela veľmi nechutný vtip. Nasmažili svojim pedagógom palacinky a do cesta primiešali spermie a moč! Palacinky potom servírovali učiteľovi (49) a jeho kolegyni (29).

Jeden zo študentov navyše všetko natáčal. Študenti počkali, až učitelia kontaminované palacinky zjedia a neskôr nechutné video publikovali. "Jeden zo študentov to filmoval a video kolovalo po škole a tak sa dostalo aj k vedeniu školy," povedala Tracy Whitedová, hovorkyňa šerifa Delaware County, podľa britského denníka Daily Mail. Skupinka študentov sa bude spovedať zo svojho činu na súde pre mladistvých.

VIDEO: Hurikán Dorian pokračuje ďalej: Niektoré mestské štvrte doslova zmizli! "Bol to 48 hodinový masaker"
Tisíce domov sú rozmetané po širokom okolí. Niektoré obce či mestské štvrte doslova zmizli. Desaťtisíce ľudí sa stalo bezdomovcami, prvé informácie hovoria o 23 mŕtvych. Počty obetí budú však nepochybne stúpať. Chýbajú základné potraviny a pitná... Čítať ďalej
05 | 09 | 2019 | Ján Prokop