VIDEO: Záber z kamery pri ktorom vám stuhne krv v žilách! Žena sa bojí vyjsť z vlastného domu!
01 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Po desivom zážitku sa bojí vyjsť prednými dverami zo svojho domu.  Andi Stuart-Bishopová z Virgínie neverila vlastným očiam, keď uvidíte video z jej zvončekovej kamery, zamrazí vás...


Ako Andi pre tamojšie médiá uviedla, keď od svojej zvončekovej kamery dostala hlásenie o pohybe, predpokladala, že ide o kuriéra alebo možno o nejakého priateľa, ktorý ju prišiel navštíviť.

Pravda však bola úplne iná. Bol to had. „Kričala som,“ opísala hororový zážitok miestnej stanici CBS WTKR. Žena sa domnieva, že plaz sa vracal z druhého poschodia, kde sa nachádza vtáčie hniezdo.

„Keď idem von, rozhliadnem sa okolo seba a svojho malého psa držím na vôdzke. Stále ale nemôžem vyjsť von prednými dverami,“uviedla žena. Ako dodala, kameru si dala nainštalovať, aby sa cítila bezpečnejšie. Stal sa ale pravý opak.



VIDEO: Perfektné športové gesto! Osaková vyradila najväčšiu tenisovú nádej, čo nasledovalo potom vás dojme!
Obhajkyňa titulu Japonka Naomi Osaková ukončila na US Open cestu pätnásťročnej Američanky Cori Gauffovej. Svetová tenisová jednotka vyhrala pod svetlami na kurte Arthura Asha za 65 minút jasne 6: 3, 6: 0 a dostala sa do osemfinále. Zaujala tým, ako... Čítať ďalej
01 | 09 | 2019 | Ján Prokop