Pellegrini prekvapil! Na oslavách SNP sa po jeho boku zjavila aj sympatická blondína
01 | 09 | 2019 I Peter Bachan

Premiér Peter Pellegrini v súvislosti s oslavami 75. výročia Slovenského národného povstania bol všade-možne po Slovensku. Pri tom mu robili spoločnosť viacerí fanúšikovia, zjavila sa medzi nimi aj sympatická blondínka. 





"Znie to asi najmä pre mladé generácie triviálne, ale v slovenských zákopoch a lesoch sa zomieralo. Nebola to žiadna počítačová hra, ale skutočný zápas o život. A mnohí z tých, ktorí ho prežili, ešte mnoho rokov trpeli svojimi zraneniami alebo sa strhávali zo sna, budení scénami, ktoré boli nútení prežiť. Nech je pripomienka 75. výročia Slovenského národného povstania predovšetkým vyjadrením našej vďačnosti za obete, prinesené pre naše dobro, život a slobodu. Sláva a česť všetkým hrdinom Slovenského národného povstania," napísal Pellegrini ešte v deň výročia na sociálnej sieti Facebook.

Pozrite sa, ako od vzniku Slovenskej republiky menili naši politici Ústavu
Ústava Slovenskej republiky (zákon č. 460/1992 Z. z.) je hierarchicky najvyššie postavený právny predpis platný v Slovenskej republike. Čítať ďalej
01 | 09 | 2019 | TASR



"Po včerajších celoslovenských oslavách, ktoré sa konali v Banskej Bystrici, som si dnes pamiatku Slovenského národného povstania uctil zapálením vatry SNP v Dačovom Lome. Zajtra tak urobím na oslavách SNP v Pohronskom Bukovci a na spomienkovom podujatí na Mohyle na Jankovom vŕšku," napísal Pellegrini na svojom profile na Facebooku.

Pellegrini okrem obce Dačov Lom navštívil aj ďalšie pre SNP historicky dôležité miesta, kde sa miestnym prihováral v posledné dni takmer každodenne.  "Je to (SNP, pozn. redakcie) historická udalosť, na ktorú môžeme byť právom hrdí," dodal premiér.

%5B0%5D=68.ARBW2ybSxEpt54PlGndLsuGPEDGxeyigO43GtP8P07ch07MXlXpZDJ_TZ1of89furcsqQQbtF9DNjUoMtcOZy_D_xNLZLrsYJKgLNwasSGtf11I94fdbzvtcht4MNVitQJTbnQ5p1vq80RakcFqs4kFaSYui9uK8zZGu1Hq6SKgBVPo17Xg29CKcAjQEpcpytXRNpSyo2VpxI0pMIzDBU8O9FngU4qCC1O-OLKp7FFlpyzJHpnZN8hpDdPLsbIW6-vZBLeGa6-fFzzru16tZoA1iVLnq1SFALpLd9rE75GVgm9qx-nArBppYd36dy3dkzHPRoptR8gXkTCOsoGiLqtdpeDGfHbOXs-U&__tn__=-R

"Sme fungujúcou demokraciou, máme však aj veľa problémov", vyhlásila Čaputová
Slovensko je fungujúcou demokraciou, ústava je funkčná, zároveň má krajina veľa problémov a deficitov, ktoré sú príležitosťou zmeniť ich k lepšiemu. V nedeľnej diskusnej relácii O 5 minút 12 na RTVS to vyhlásila prezidentka Zuzana Čaputová.... Čítať ďalej
01 | 09 | 2019 | TASR


Na fotkách, ktoré zverejnil na svojej stránke, sa objavila aj sympatická blondína, ktorá je najskôr premiérovou fanúšičkou. Pristane im to!

 

 

 

 

zdroj: Facebook P.P.


TRAGÉDIA: Záchranári už nedokázali pomôcť 5-ročnému dievčatku
Privolaní leteckí záchranári už nedokázali pomôcť 5-ročnému dievčatku v obci Budkovce v okrese Michalovce. Čítať ďalej
01 | 09 | 2019 | SITA