Karel Gott: Tak ako ho nepoznáte, spolupráca s ním naozaj nebola ľahká
01 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Idol žien a ikona českej hudby. Karel Gott je mnohým, málokto ale vie, že je tiež osobou, s ktorou nie je ľahké spolupracovať. Svoje o tom vie speváčka Jitka Zelenková, ktorá kvôli nemu skončila na mizine!


Rovnako ako dnes bol aj za minulého režimu Karel Gott hviezdou. Svojim kolegom a spolupracovníkom dával poriadne zabrať. A finančne im s tým moc nepomáhal.

"My sami sme si platili hotel, stravu, garderóbu. A buďte si istí, že pre Karla musela byť naozaj na úrovni," povedala MF Dnes Zelenková.

"To boli isté šaty, šaty, šaty ..., topánky, topánky, topánky ... Nič iné. Ja som bola stále na nule, ale ma to nemrzí," dodala s tým, že si spomína napríklad na prestížne vystúpenie v Mníchove.

"My s Janou (Kociánovou) sme sa Karla pýtali, čo si máme vziať na seba. On na to, aby sme si kúpili niečo nové, že to musí naozaj extra, pretože tam prídu naozaj dôležití ľudia. Hovorím:" Karol, veď viete, že sme si naposledy kúpili niekoľkonásobnom nové šaty. " A jeho odpoveď? Na tú nezabudnem: "Ale Diana Ross má v skrini šaty VŠETKÝCH farieb." Išla som na tú najdrahšiu mníchovsku ulicu a kúpila si šaty za osemsto mariek, "zaspomínala speváčka.

Dnes berie Zelenková všetko s nadhľadom a smeje sa tomu, vtedy jej ale do smiechu asi veľmi nebolo. Spolupracovať s hviezdou prvého formátu musí byť náročné.

Karel Gott sa po zdravotných problémoch regeneruje v prírode aj so svojimi najbližšími.
Chorobami sužovaný spevák Karel Gott sa konečne ukázal fanúšikom, no len krátko predtým vydesil ďalšou návštevou nemocnice. Od lekárov si mal údajne vypočuť jasné a stručné odporúčania. Čo im musel mnohonásobný Zlatý slávik... Čítať ďalej
31 | 08 | 2019 | Ján Prokop