TRAGÉDIA: Iba pätnásťročný chlapec dobodal svojich rodičov na verejnosti pred zrakmi šokovaných turistov!
31 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Dovolenkovú idylu v letovisku na ostrove Tenerife prerušilo v stredu brutálne napadnutie. Pätnásťročný chlapec mal údajne nožom pobodať svoju matku, svojho otca a potom skočiť do pätnásť metrov hlbokej rokliny.


Kanárske ostrovy sú rajom pre turistov z celého sveta. Medzi najobľúbenejšie z nich patrí Tenerife, na ktorom leží letovisko plné barov a reštaurácií Costa Adeje. V stredu sa tam stala rodinná tragédia. Čo sa vlastne stalo?

Iba pätnásťročný chlapec na rušnom turistickom mieste, pred zrakmi šokovaných turistov dobodal svojich vlastných rodičov. Tí skončili v nemocnici. "Incident sa stal v stredu popoludní. Podozrivým je násťročný syn obetí. Všetci traja pochádzajú z Británie a žijú na ostrove, " informoval hovorca španielskej polície pre server Daily Mail.

Chlapec, ktorý mal po útoku skočiť do pätnásťmetrovej rokliny, je v kritickom stave v nemocnici.  "Po incidente chcel údajne spáchať samovraždu. Všetci traja sú nažive, ale ich zranenia sú vážne. Podozrivý je pod policajnou ochranou v nemocnici, ale ešte nebol oficiálne zatknutý. Vyšetrovatelia sa domnievajú, že to nie je typický prípad rodinného násilia, ale mohlo by to byť spojené s psychickými problémami násťročného obvineného, " dodal hovorca.

KRIMI: Polícia vyšetruje smrť muža v R. Sobote, ktorý vypadol alebo vyskočil z okna
Polícia v Rimavskej Sobote vyšetruje smrť muža, ktorý vo štvrtok (29. 8.) popoludní na Sedliackej ulici vypadol alebo vyskočil z okna bytového domu. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária... Čítať ďalej
31 | 08 | 2019 | TASR