VIDEO TRAILER: Sylvester Stallone sa opäť vracia na obrazovky! Záverečný diel Ramba bude niesť názov: Posledná krv
30 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Sylvester Stallone a posledný z radu filmov Rambo: Posledná krv, by mal nadviazať na úspešný film z roku 2008, kedy po niekoľkých slabších rokoch nakrútil Rambo: Do ​​pekla a späť.


Rambo: Do pekla a späť bol návrat, ktorý ocenil nejeden fanúšik kvalitných akčných filmov. Sylvester Stallone sa totiž nebál zatnúť do živého a dokáže natočiť poctivý, poriadny, brutálny a hlavne verný akčný film.

To, že Sylvester Stallone už Ramba ďalej nechcel vyvíjať sa nepáčilo producentom. Tí chceli natáčať aj s iným hercom. A tak nakoniec aj so Stallonem vychádza posledný diel Rambo: Posledná krv.

John Rambo sa v závere posledného dielu usadil na otcovej farme a tu o pár rokov neskôr nadviaže pokračovanie. Na scéne sa ukáže neter, drogový kartel a existujúci scenár filmu.

Skvele zostrihaný nový trailer, kde uvidíte aj nostalgiu k predchádzajúcim dielom. Naozaj je na čo sa tešiť a dátum premiéry je potrebné si zapísať do diára. 19. septembra 2019!



ŠKANDÁL: Moderátorka v americkej televízií prirovnala svojho kolegu ku gorile! VIDEO
Alex Housdenová, moderátorka americkej televíznej stanice Oklahoma, spôsobila v štúdiu doslova trápnu chvíľku. Z úst jej vyletela veta, ktorú možno nemyslela tak jak sa na prvý pohľad zdá, no vyznela dosť rasisticky. A práve rasizmus je v štáte... Čítať ďalej
30 | 08 | 2019 | Ján Prokop