Jaromír Jágr prehovoril o rozchode! Ťažkú hlavu si z toho naozaj nerobí, veď posúďte sami!
30 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Jaromír Jágr (47) a Veronika Kopřivová (28) sú už nejakú dobu od seba. Rozchod, o ktorom sa verejnosť dozvedela s oneskorením, ukončil ich štvorročný vzťah. Kým Veronika už je opäť zadaná, Jágr sa nikam neponáhľa. Novej láske sa vraj ale nebráni!


Aj keď je Jaromír Jágr sám, neznamená to vraj, že by bol nespokojný! "Veľa ľudí nedokáže byť samo so sebou, takže idú zo vzťahu do vzťahu. Ja som toto nikdy v sebe nemal, "prezradil hokejista v rozhovore pre Top Star.

To Veronika Kopřivová nezaháľala a po jej boku sa veľmi skoro objavil nový muž - model a kickboxer Miroslav Dubovická (27). A ako sa zdá, ich láska len kvitne !

Zdá sa ale, že Jaromír sa do nového vzťahu sa po hlave rozhodne nehrnie! "Myslím si, že je naopak niekedy dobré byť sám a uvedomiť si svoje priority. A to nielen vo vzťahoch, ale celkovo v živote. Ujasniť si, čo je pre vás samotného naozaj dôležité a čo naopak nie je a posunúť sa vďaka tomu ďalej, "vysvetľuje Jaromír...

Písařovicová priznala, ako to je s ňou a Jágrom! Dal ich dokopy Karel Gott?
Všetci ich už videli ruka v ruke, ale vyzerá to, že z toho nič nebude. Na oslave 80. narodenín Karla Gotta sa moderátorka ČT Daniela Písařovicová zoznámila s Jaromírom Jágrom, pričom sa hneď sa dali do reči. Čítať ďalej
02 | 08 | 2019 | Ján Prokop


Je vraj dobré si ujasniť, čo je pre človeka v živote naozaj dôležité. Sám sa teraz zameral hlavne na šport a svoju hmotnosť, v poslednej dobe totiž trochu pribral. A to ho príliš nepotešilo!

Aktuálne má Jágr 114 kilogramov, pár kíl by ešte chcel zhodiť. "Problémy s váhou si teraz nemôžem dovoliť. Chudnem, aby som sa mohol trochu lepšie pohybovať na ľade. Aby som tam len tak nechodil, ale začal aj korčuľovať. Musím preto ešte trochu upraviť jedálniček, "plánuje Jágr.

Napriek tomu sa ale novému vzťahu nijako nebráni. "Láska sa nedá plánovať. Láska buď príde, alebo nie. Tak to vidím ja a vždy som to tak videl, "dodal.

Náručí Jaromíra Jágra za roky prešla celá rada krások. Napriek tomu je dodnes slobodný a bezdetný. Predtým chodil napríklad s Ivou Kubelkovou, Nicol Lenertovou, Andreou Verešovou, Luciou Borhyovou, Innou Puhajkovou a Veronikou Kopřivovou.

ŠKANDÁL: Moderátorka v americkej televízií prirovnala svojho kolegu ku gorile! VIDEO
Alex Housdenová, moderátorka americkej televíznej stanice Oklahoma, spôsobila v štúdiu doslova trápnu chvíľku. Z úst jej vyletela veta, ktorú možno nemyslela tak jak sa na prvý pohľad zdá, no vyznela dosť rasisticky. A práve rasizmus je v štáte... Čítať ďalej
30 | 08 | 2019 | Ján Prokop