Hosť CNN je pod paľbou po tom, čo prehlásil, že Trump môže spôsobiť viac úmrtí ako Hitler, Stalin a Mao (VIDEO)
30 | 08 | 2019 I Marek Molnár

Kontroverzné názory v CNN nie sú vôbec nezvyčajné, ale keď hosť Allen Frances povedal Brianovi Stelterovi, že prezident „môže byť zodpovedný za omnoho viac miliónov úmrtí“ ako najhorší diktátori 20. storočia, dokonca aj hostiteľ zostal bledý.


Psychiater Allen Frances, povedal hostiteľovi, že „Trump je v tomto storočí rovnako deštruktívny ako Hitler, Stalin a Mao v minulom storočí, pričom môže byť zodpovedný za oveľa viac miliónov úmrtí."



Toto prehlásenie sa dostalo rýchlo medzi ľudí a Trumpoví fanúšikovia zúria. Stelter, ktorý opakovane spochybňoval Trumpove mentálne schopnosti, neprerušil Francesa pri porovnávaní amerického prezidenta s triom diktátorov, ktorí boli zodpovední za hromadné genocídy. Neskôr sa však vyjadril, že bol „rozptýlený technickými problémami“ a prehlásil, že „mal byť prerušený“.



Frances predniesol odvážne tvrdenie, v ktorom diskutoval o dôsledkoch analýzy mentálneho zdravia prezidenta, pričom to je štúdium, na ktoré sa Americká psychoanalytická asociácia zameriava.



 

„Keď nazývame Trumpa šialeným, v skutočnosti to znamená, že sme šialení my, pretože sme ho zvolili. Dokonca sme ešte šialenejší ako on, pretože mu dovolíme v jeho bláznivej politike pokračovať,“ dodal Frances.

Trump sa v obchodnej vojne najnovšie zameriava na čínsky storočný dlh
Trumpova administratíva zrejme využije čínsky dlh v podobe dlhopisov ako zbraň, ktorú plánujú využiť v pokračujúcej obchodnej vojne s Pekingom. Čítať ďalej
30 | 08 | 2019 | Marek Molnár