Jasmina Alagič Vrbovská, deň psov, a vojna na instagrame!
29 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Jasmina Alagič sa so svadbou s raperom Rytmusom a následným tehotenstvom zaradila medzi najsledovanejšie celebrity Česka aj Slovenska. Akýkoľvek prípadný prešľap tak okamžite rozoberajú státisíce fanúšikov na sociálnych sieťach, rovnako ako v prípade jej posledného príspevku na Instagrame.


Utorok bol medzinárodný deň psíkov, a tak aj Jasmina sa poponáhľala s oslavným príspevkom svojej psej slečny, kráľovskej pudlici Daphne, ktorú si s Rytmusom zaobstarali chvíľu pred narodením ich prvého potomka Sanela.

"Dnes je medzinárodný deň psov. Je super, že je aj taký. Zaslúži si viac. Nebudem sa rozpisovať, čo tento kučeravý terapeut pre mňa znamená, bolo by to na dlho a plakala by som, samozrejme slzy radosti a vďačnosti. Takže naša sladká Daphne, ďakujeme, že ťa máme, že nás miluješ a my milujete teba, " napísala Jasmina sladký vzkaz svojej psej kamarátke.

Hoci sa jednalo o milý príspevok s dobrým úmyslom, Jasmina netušila, akú " vojnu " tým na Instagrame rozpúta. Mnohé ženy na snímke totiž zaujalo niečo úplne iné, a to konkrétne malý Sanel, ktorého mala v nosiči priamo na hrudi. Aj napriek tomu, že je nosenie bábätiek pri srdiečku mamičky každým rokom populárnejší, Jasmina podľa niektorých fanúšikov nevybrala ten správny, nie je podľa nich správne ergonomicky tvarovaný.

"Je úžasné, že malého chcete nosiť. Ale skúste to robiť správne. Prajem veľa šťastia, " napísala do komentárov fanúšička. To sa ale vôbec nepáčilo verným fanúšikom, ktorí sa do nej nevyberavo pustili. "Nechcete sa na to vy ****? Bože môj! Nech si nosia malého, v čom chce, a vy sa starajte o svoje, " napísal v reakciách iný fanúšik. "Aj keby ho nosila v igelitke, vám to môže byť jedno, " pridal sa ďalší.