Angelina Jolie musela údajne podstúpiť liečenie. Verejnosť aj blízky sú v ŠOKU!
28 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Slávna hollywoodska herečka Angelina Jolie má údajne tak veľké problémy s príjmom potravy, že musela podstúpiť liečenie. Tvrdí to magazín NW, na jeho slovách ale niečo nesedí.


Jolie má mať údajne vleklé zdravotné problémy. Magazín pred nedávnom uviedol, že Angelina Jolie nakrúca v Novom Mexiku a je úplne ponorená do svojej práce. Údajne sa živí iba vodou s citrónom a prejavuje sa to na jej zdravotnom stave.

Jolie tiež údajne mala byť "vyčerpaná a podvyživená", a najmä nespokojná s tým, že musela chodiť na lekárske testy. Na chvíľu vraj síce začala jesť, no potom sa ale údajne vrátila k svojim starým zvykom a v hladovaní pokračuje.

Lekári mali Angeline dokonca povedať, že ak nezačne jesť, čoskoro zomrie! Hrozí jej vraj totiž ochorenie kostí a dokonca aj zlyhanie vnútorných orgánov, ak takto bude pokračovať. Navyše údajne núti hladovať aj svoje deti.

Tým to ale údajne neskončilo. Magazín tiež tvrdí, že Jolie prepadla zúfalstvu a "odmieta jesť, vďaka čomu má zatiaľ svoju najnižšiu váhu." Deti herečky sú údajne zdesené, rovnako ako jej blízki priatelia.

Tí sa preto údajne rozhodli konať a zaistili herečke nepretržitý lekársky dohľad. Tím odborníkov má zabezpečiť, aby do svojho tela pravidelne dostávala dostatok živín. Okrem dietológov má s herečkou spolupracovať tiež psychológ.

Podľa serveru Gossip Cop je to celé totálny nonsens. Zdroj z okolia herečky poprel, že by sa Jolie musela podrobiť liečeniu, a údajne netrpí ani žiadnymi poruchami príjmu potravy. Server vyvrátil ostatne a správy o tom, že by Jolie mala byť vďaka odporu k jedlu v ohrození života.

Spevák Robbie Williams priznal, že uvažoval nad samovraždou! Čo ho k tomu viedlo?
Svetoznámy Britský spevák Robbie Williams priznal , že uvažoval nad vlastnou samovraždou. Čítať ďalej
28 | 08 | 2019 | Ján Prokop