Danko tvrdí, že si Banskobystrický región zaslúži investíciu do štadióna
28 | 08 | 2019 I SITA

Banskobystrický región si podľa predsedu Národnej rady SR Andreja Danka zaslúži investíciu do Štadióna SNP v Banskej Bystrici. Ako agentúru SITA informovala Michaela Barnová z komunikačného odboru Národnej rady SR, dnes popoludní sa šéf parlamentu zúčastnil na slávnostnom akte poklepania základného kameňa pri príležitosti rekonštrukcie tohto štadióna.


„Želám si, aby tento štadión využívali všetci milovníci športu, ale aj vojaci a vojačky. Ako človek pochádzajúci z tejto krásnej oblasti, verím, že bude dôstojne reprezentovať našu krajinu aj v blížiacich sa medzinárodných športových podujatiach,“ priblížil predseda parlamentu.

Projekt tohto športoviska považuje za správny krok a verí, že ho ľudia v regióne ocenia. Taktiež zdôraznil význam športu, ktorý spolu s cestovných ruchom dlhodobo považuje za oblasť s potenciálom rásť. Napomôcť tomu môže práve aj výstavba štadiónu. Za dôležité však považuje najmä to, že sa z toho stane vyhľadávané miesto pre ľudí.

„Politici pracujú pre ľudí. Nás zamestnávajú občania. Preto som rád, bez ohľadu na to, či ostanem vo funkcii alebo nie, že tento štadión je investícia do tejto oblasti, je to investícia pre Bystričanov a ľudí z regiónu. Teším sa, že už nič nebráni tomu, aby tu vyrástol dôstojný štadión,“ uzavrel Danko.

MOST-HÍD: Strana odmieta špekulácie, že by z nej po neúspešných rokovaniach s SMK chceli odísť niektorí členovia
Strana Most-Híd odmieta špekulácie, že by z nej po neúspešných rokovaniach so Stranou maďarskej komunity (SMK) chceli odísť niektorí členovia. Maďarské strany Most-Híd a SMK tento týždeň oznámili, že nevytvoria volebnú koalíciu.... Čítať ďalej
28 | 08 | 2019 | SITA