Michael Jacskon a zneužívanie detí? Dave Chappelle a ďalší ľudia vyvracajú toto tvrdenie!
27 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Michael Jackson sa musí obracať v hrobe z toho, čo sa okolo jeho osoby deje už dlhých desať rokov po jeho smrti. Legendárny spevák ale nachádza aj zástancov, ktorí vedia predniesť poriadnu obhajobu kráľa popu.


Od smrti Michaela Jacksona tento rok ubehlo desať rokov, ale viac ako toto výročie plní stránky médií ďalšie a ďalšie obvinenia legendárneho speváka zo sexuálneho zneužívania detí. Novú vlnu kontroverzií spustil dokument HBO Leaving Neverland , ktorý rozdelil ľudí na obhajcu a odporcu Jacksona.

Komik Dave Chappelle sa momentálne zaradil do prvej skupiny, keď sa v relácii internetovej platformy Netflix nevyberavo pustil do Jamesa Safechucka a Wadea Robsona . "Neverím tým zk *** ysynom," odkázal na rovinu.


Práve Robson a Safechuck v dokumente porozprávali o tom, ako vo veku siedmich a ôsmich rokov trávili s Jacksonom čas na jeho kalifornskom ranči Neverland. Obaja popísali, ako im dával drahé dary za to, že ich mohol sexuálne zneužívať. "Nepozerajte sa na to. Je to sprostá lož, "nabáda ľudí Chappelle.

Podľa serveru Variety, zároveň ale úplne nevylúčil, že Jackson, ktorý bol v minulosti kvôli zneužívaniu detí dvakrát na súde, je vinný. "Viete, je to Michael Jackson. Viem, že polovica ľudí v tejto miestnosti bola zneužitá, ale neurobil to Michael Jackson, že nie? "Pýtal sa publika kontroverzný komik.

Na obranu kráľa popu nedávno vznikol ďalší dokument Michael Jackson: Chase the Truth (Hľadanie pravdy), ktorý je k dispozícii na Amazone. Speváka v ňom pred kamerou obhajuje životopisec Mike Smallcombe, niekdajšia detská hviezda Mark Lester či spevákov bodyguard Matt Fiddes.

Michael Jackson zanechal pred svojou smrťou závet! Čo všetko si prial Kráľ popu po jeho smrti?
Michael Jackson napísal krátko pred svojou smrťou závet, o ktorej sa ani desať rokov potom nevie. Jedna osoba, ktorá pozná jej obsah, sa však predsa len ozvala. Čo si kráľ popu prial zo všetkého najviac? Čítať ďalej
25 | 08 | 2019 | Ján Prokop