Marika Gombitová sa vrátila do svojej rodnej obce kde naposledy bola pred vyše 30 rokmi
27 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Speváčka Marika Gombitová trávi leto vo svojom rodisku v obci Turany nad Ondavou pri Stropkove na východnom Slovensku, spolu zo svojou rodinnou pekne všetci pokope.


Podľa jej informácií spoločnosť jej robia traja bratia, sestra a najbližší. „S Jankom, Miškom a Duškom som v hoteli v Stropkove ako trinásťročná začínala vystupovať so skupinou Matador,“ napísala k rodinnej fotke na sociálnej sieti zlatá slávica, ktorá spolu so súrodencami spomínala na ich začiatky. Dodala, že navštívila aj rodné Turany nad Ondavou a miesta jej srdcu blízke.

Naposledy bola v tejto dedinke pri Domaši pred vyše 30 rokmi, v apríli 1989 na pohrebe svojej mamy.

Desať rokov nato zomrel jej otec, ale vtedy zdravotný stav slávnej speváčke, pripútanej od roku 1980 na invalidný vozík, nedovolil prísť.

Prešlo ďalších 20 rokov a podarilo sa to, v čo miestni už ani nedúfali.

Marika Gombitová navštívila svoju dedinku i mesto Stropkov, kde so spevom začínala. Všade ju privítali s otvorenou náručou.

Marika Gombitová nechce byť v ankete najväčší Slovák, RTVS nevie čo s tým
Marika Gombitová už vo štvrtok rozbúrila hladiny slovenského mediálneho priestoru, keď zverejnila stanovisko k ankete RTVS "Najväčší Slovák". Po sérií rôznych hejtov, ale i oprávnenej kritiky, ktorá sa na tvorcov ankety zvalila sa po odvysielaní... Čítať ďalej
04 | 01 | 2019 | Peter Králik