Kráľovná Alžbeta a vojvodkyňa Kate. Pravda o ich spoločnom vzťahu!
27 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Kráľovná Alžbeta a vojvodkyňa Kate sa poznajú už nejaký ten piatok, manželka princa Williama sa do kráľovskej rodiny zapojila v roku 2011. Až teraz však vychádza najavo celá pravda o ich vzťahu. Ako spolu obe vznešené dámy vychádzajú?


O napätých vzťahoch medzi niektorými členmi britskej kráľovskej rodiny sa často a horlivo špekuluje, ale čo sa deje za zatvorenými dverami, je tabu. Zábery kráľovnej Alžbety a vojvodkyne Kate na zadnom sedadle automobilu, ktorý ich viezol na bohoslužbu na zámku Balmoral, prezradili celú pravdu o ich vzťahu.

Server Fabulous Digital oslovil expertku na reč tela Judi Jamesovou, ktorá na rovinu povedala, ako to medzi panovníčkou a manželkou jej vnuka je. S ohľadom na kritiku a údajné škandály ďalších členov rodiny nie je podľa odborníčky prekvapením, že kráľovniná reč tela naznačuje, že sa v prítomnosti Kate cíti uvoľnene.

"Žiariaci úsmev Kate prezrádza, že ona sama je v spoločnosti kráľovnej rovnako šťastná," uviedla pre Fabulous Digital Jamesová, ktorá na manželke princa Williama  tiež oceňuje, že sa svojím správaním snaží o to, aby Alžbetu v žiadnom prípade nezatienil.

"Kate stále viac pôsobí ako spoločníčka kráľovnej. Stále viac sa snaží ju aktívne počúvať a očami sa uisťovať, že je kráľovná šťastná a spokojná, "konštatuje expertka a dodáva, že vojvodkyni sa darí vyhýbať správaniu, na ktoré je panovníčka alergická .

Dokonca aj princ Harry pritom priznal, že v prítomnosti kráľovnej sa necíti vždy úplne komfortne. V dokumente televízie ITV sa uviedol, že aj on panikári, keď ju stretne. "Keď náhodou narazíte na kráľovnú, nepanikárte. Viem, že budete. My všetci to robíme, "hovoril na záberoch školákom na chodbe Buckinghamského paláca. Informoval server TheSun.co.

Kritika z každej strany, Kate a William zasadili pod pásový úder. Meghan si z toho ťažkú hlavu nerobí!
Kritika princa Harryho a jeho americkej manželky Meghan kvôli súkromnými letom ďalej pokračuje, experti vrtajú do páru na každom kroku. Reakcia vojvodkyne ale pravdepodobne veľa ľudí zaskočí. Čítať ďalej
25 | 08 | 2019 | Ján Prokop