Slovenska top modelka Andrea Verešová vyráža fanúšikom dych svojimi fotkami na Instagrame!
26 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Slovenská top modelka a kráľovná krásy Andrea Verešová  prekvapuje svojich fanúšikov na sociálnej sieti Instagram. Zase zverejnila fotografiu, z ktorej sú fanúšikovia celkom unesený!


Slovenka Andrea Verešová udrela do sveta sociálnych sietí novou snímkou. V zápätí na to prišli reakcie ľudí ... "Ja vás budem musieť prestať sledovať, pretože po každom vašom novom príspevku mi praskne display," napísal jeden zo skalných fanúšikov.

"Zreje ako víno, pritom je čerstvá ako džús," okomentovala jedna z užívateliek.

"No to je pohľad. Nádherné oči a tie prsia, super ..., "komentuje snímku ďalší z fanúšikov.





Miss Slovensko 1999 Andrea Verešová zverejňuje pikantné fotky pomerne často, takže displeje môžu praskať ľuďom prakticky denne. Bývalá priateľka Jaromíra Jágra má ale čo ukazovať. Na svoj vek je veľmi zvodná, telo vypracované a sebavedomie zdravé!

Verešová pravidelne vzrušuje ako mužskú časť publika, tak i ženskú. Nikto by jej netipoval vek 39 rokov.

Andrea Verešová sa narodila 28. júna v roku 1980 v Žiline. Od roku 2000 študovala na Právnickej fakulte UK v Prahe. Dlhodobo pracuje ako modelka a v roku 1999 získala titul Miss Slovenska. Do popredia bulváru ju dostal aj vzťah s hokejistom Jaromírom Jágrom.

V roku 2007 sa Verešová vydala za právnika Daniela Volopicha. V rovnakom roku sa im narodila dcéra Vanessa a v roku 2009 syn Daniel Tobiáš.

Hollywoodska love story? Brad Pitt a tajné stretnutie s Jennifer Aniston
Brad Pitt a Jennifer Aniston sú niektorými zahraničnými médiami neustále spájaní dokopy, hoci ide o rozvedených bývalých manželov. Herec jej teraz mal dokonca predstaviť svojich šesť detí. Čítať ďalej
26 | 08 | 2019 | Ján Prokop