Karel Gott a jeho majetok: Koľko má peňazí na účte?
26 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Karel Gott si kvôli zdravotným problémom dáva pauzu od koncertovania, ktoré bolo odjakživa hlavným zdrojom jeho príjmov. S manželkou Ivanou sa pred rokmi poistili založením nového biznisu.


Jeden tok peňazí na jeho účet takmer vyschol, keďže Karel Gott musel pre zdravotné problémy úplne prestať s koncertovaním, napriek tomu si na nedostatok peňazí nemôže sťažovať. Podľa informácií Aha! totiž zárobky firmy, ktorá legendárneho speváka zastupuje rastú.

Sú to už štyri roky, čo Gott s manželkou Ivanou založili firmu Karel Gott Agency, v ktorej žena mnohonásobného Zlatého slávika pôsobí ako konateľka. Z dokumentov, ktoré spoločnosť doručila Mestskému súdu v Prahe, potom má vyplývať, že agentúra zarába každým rokom stále viac.

"Podľa súvahy mala k poslednému decembru 2018 aktíva, čo je označenie pre nehnuteľný a hnuteľný majetok spoločnosti, vo výške 265 000 eur. Na konci roka 2017 to bolo 160 000 tisíc eur.

Odborník upozorňuje tiež na položku peňažných prostriedkov. "V pokladni mala agentúra podľa súvahy na konci roka 9 tisíc, na účte 4 792 000 Sk. Počas uzávierky rok predtým mala na účte len 800 eur a v pokladni 112 000 tisíc eur, "povedal denníku.

Na jeseň s najväčšou pravdepodobnosťou pritečú na účet manželov Gottových ďalšie peniaze. Legendárny spevák totiž plánuje vydanie autobiografickej knihy, po ktorej sa bezpochyby v regáloch len zapráši.

Karel Gott je nažive predovšetkým vďaka pokroku v medicíne!
Karel Gott sa pred viac ako tromi rokmi takzvane druhýkrát narodil, keď porazil zákernú rakovinu lymfatických uzlín. Legendárny spevák je nažive predovšetkým vďaka lekárom a neuveriteľnému pokroku v medicíne. Niektoré prognózy totiž neboli moc... Čítať ďalej
24 | 08 | 2019 | Ján Prokop