Hollywoodska love story? Brad Pitt a tajné stretnutie s Jennifer Aniston
26 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Brad Pitt a Jennifer Aniston sú niektorými zahraničnými médiami neustále spájaní dokopy, hoci ide o rozvedených bývalých manželov. Herec jej teraz mal dokonca predstaviť svojich šesť detí.


Brad Pitt a Jennifer Aniston majú za sebou nevydarené manželstvo zo začiatku tohto tisícročia. Po rozvode herca s Angelinou Jolie sa často objavujú špekulácie, že sa Brad s Jennifer snažia dať znovu dokopy.

Web tvrdí, že Pitt a Aniston urobili ďalší krok, keď hollywoodsky herec predstavil Rachel zo seriálu Priatelia svojich šesť detí. "Nedávno mali tajné stretnutie. Len bola tak nervózna, no nakoniec tým testom prešla, "uviedol anonymný zdroj spomínaného servera.

"Získala si ich, keď začala chalanom rozprávať o ich obľúbených počítačových hrách, ktoré hrajú," pokračoval tajný informátor. Ďalšími témami boli napríklad knihy a hudba. Deti mali následne Pittovi povedať, že sa im moc pozdáva, pretože je "cool".

Server Gossip Cop však kontaktoval hovorcu oboch spomínaných hollywoodskych hviezd kvôli komentárom. Ukázalo sa, že príbeh je totálne vymyslený, hovorcovia popreli, že by sa Pitt a Aniston kdekoľvek tajne schádzali.

Zástupca Pitta už skôr poprel, že by sa herec tajne schádzal so svojou exmanželkou. Aniston naopak pripustila, že zostávajú v kontakte. Na pokračovanie tejto hollywoodskej lovestory to teda rozhodne nevyzerá.

ŠOK: Jennifer Aniston a bitka s Angelinou Jolie? Scéna ako z amerického filmu!
Svetoznáme Hollywoodske hviezdy, Jennifer Aniston a Angelina Jolie nemajú spoločnú len hereckú kariéru, ale aj muža o ktorého priazeň medzi sebou bojovali. Momentálne sa tieto dve rivalky kvôli Bradovi Pittovi majú poriadne v zuboch! Informáciu... Čítať ďalej
07 | 08 | 2019 | Ján Prokop