Michael Jackson zanechal pred svojou smrťou závet! Čo všetko si prial Kráľ popu po jeho smrti?
25 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Michael Jackson napísal krátko pred svojou smrťou závet, o ktorej sa ani desať rokov potom nevie. Jedna osoba, ktorá pozná jej obsah, sa však predsa len ozvala. Čo si kráľ popu prial zo všetkého najviac?


Tento rok uplynulo 10 rokov od smrti legendárneho speváka Michaela Jacksona a o časť jeho pozostalosti sa "hlásia" ďalší ľudia - napr. Údajné obete sexuálneho zneužívania zo strany kráľa popu. Najnovšie sa na scéne objavila osoba, ktorá tvrdí, že Jackson zanechal inštrukcie, ako by mal byť jeho miliardový majetok po jeho skone použitý.

Bývalá manažérka speváka Raymon Bainová tvrdí, že existuje vôľa, ktorú spevák spísal tri roky pred smrťou. V dokumente malo byť presne popísané, ako majú beneficienti peniazi minúť. Bainová to uviedla na tlačovej konferencii o odkaze Michaela Jacksona.


"Bol metodický a precízny. Dúfala som a modlila sa, aby Jacksonova vôľa, datovaná do roku 2006, bola nájdená, pretože jasne vymedzovala, ako má byť chránený jeho odkaz. Ja ju nemám, neviem, kde je, "cituje jej slová britský denník The Sun.

Jedným z krokov, ktoré mali byť údajne urobené, bolo založenie nadácie Michaela Jacksona. "Za desať rokov od jeho smrti neviem o jedinom grante jeho mene pre školu, hudobné štúdio, univerzitu alebo nemocnicu," povzdychla si Bainová. Na veľkú zmenu v tomto smere to zatiaľ nevyzerá, pretože  Jacksona zamestnávajú ďalšie obvinenia zo zneužívania detí.

Michael Jackson: Chyžná kráľa popu prezradila, čo sa dialo na ranči Neverland!
Zdá sa že Michael Jackson nemá pokoj ani 10 rokov po smrti a dopriať mu ho nechce ani bývalá manželka Lisa Marie Presley, ktorá pripravuje knihu o ich spolužitiu. O vzťahu týchto dvoch hviezd čosi prezradila aj chyžná kráľa popu, a je to pomerne... Čítať ďalej
07 | 08 | 2019 | Ján Prokop