Vladimír Mečiar a Anton Martvoň potvrdili obsah Kočnerovej Threemy, ktorá sa týka Roberta Fica!
22 | 08 | 2019 I Peter Bachan

Ďalší deň, ďalšia zverejnená časť komunikácie Mariana Kočnera s Alenou Zsuzsovou. Tento "folklór" je už súčasťou nášho každodenného života, a očividne sa tak skoro z nášho života nevytratí, teda aspoň do parlamentných volieb.


Najnovšia zverejnená časť sa opäť týka politickej strany Cieľ, ktorú chcel založiť so svojim "pobočníkom" Petrom Tóthom a Alenou Zsuzsovou. K tejto téme čítajte viac:

"Vydrž. Kali to rieši," písal Kočner Zsuzsovej, keď chceli spolu založiť stranu Cieľ
Marián Kočner si s Alenou Zsuzsovou písal o "Hranolovi" či "Kalim", ktorý mu mal pomáhať s registráciou strany Cieľ, ktorú plánovali spoločne aj s bývalým SIS-károm Petrom Tóthom, píše Denník N. Čítať ďalej
14 | 08 | 2019 | Peter Bachan


Ak by sme chceli zhrnúť doterajšie informácie o Kočnerovom projekte Cieľ, dá sa to zvládnuť pomerne rýchlo - Kočner chcel silou mocou vstúpiť do politického ringu, Tóth so Zsuzsovou mu v tom pomáhali, a keďže registráciu strany rezort vnútra neschválil kvôli podpisom, chcel to riešiť priamo s "Kalim". Kaliňák všetko poprel, a za pravdu mu dáva aj fakt, že strana nakoniec nikdy nebola zaregistrovaná.

Nové informácie naznačujú, že Kočner mal premyslené aj to, aké "hviezdy" do toho pôjdu spolu s ním. V januári 2018 sa mal Zsuzsovej chváliť, ako získal posily pre stranu v podobe športovcov. „Mám Zuzulovú, Cibulkovú a chcem zmáknuť Sagana; Slovensko do CIEĽA,“ citujú Aktuality.sk z Kočnerovej komunikácie.

Opäť máme možnosť pozorovať chvastanie a najskôr aj lži Mariana Kočnera. Cibulková to poprela, Saganov manažér povedal, že Sagan nikdy nedostal žiadne pozvanie do takej strany, Velez-Zuzulová nestihla reagovať do vydania článku Aktualít. Dá sa ale predpokladať, že to je taktiež blud - slovenská lyžiarka aktuálne býva vo Francúzsku so svojim manželom a starajú sa o svojho takmer ročného syna.

ZĽAKLI SA PENTA A HAŠČÁK PAVLA RUSKA? Vďaka Kočnerovi kauza Gorila opäť ožíva
Advokát Mariana Kočnera Marek Para poskytol rozhovor pre Hospodárske noviny, kde mimo iného uviedol, že sa Kočner aj naďalej cíti byť nevinný. Para zastupoval aj Pavla Ruska v prípade objednávky vraždy Silvie Vozlovej, kde sa po včerajšku objavilo... Čítať ďalej
21 | 08 | 2019 | Peter Bachan


Aby sa kruh uzavrel už kompletne, portál Zoznam.sk získal reakciu bývalého premiéra Vladimíra Mečiara, s ktorým natočili video ohľadom komunikácie Kočnera so Zsuzsovou. Reakcia sa týkala najmä časti o taktiež bývalom predsedovi vlády Robertovi Ficovi.

"To, čo urobil Fico, bol hnus," povedal Mečiar k tomu, ako sa Fico zachoval po vražde. Podľa neho sa mal zachovať inak, než vytiahnuť milión eur v "keši" na tlačovke.

Mečiar tiež prezradil, že bol s Ficom a Kaliňákom u neho na chate, kde mali riešiť práve Kočnera. Stať sa tak malo v čase, kedy boli v spoločnej vláde, teda niekedy v rokoch 2006-2010. "Kočner bol tým, ktorý sa hral na krstného otca," ozrejmil expremiér.

K záveru videa potvrdil aj vzťahy Fica s Kočnerom. "Komunikácia (ktorá sa týka Fica, pozn. redakcie) je naprosto pravdivá," povedal Mečiar na záver.

Mečiar sa môže radovať predčasne. Generálna prokuratúra ešte preverí postup vyšetrovateľa
Vyšetrovateľ zastavil stíhanie Vladimíra Mečiara vo veci zneužitia právomoci verejného činiteľa. Generálna prokuratúra tento postup ešte preverí, píše Denník N. Čítať ďalej
06 | 08 | 2019 | Peter Bachan


Pre Hlavný denník sa vyjadril aj bývalý poslanec Anton Martvoň, ktorý stranu Smer opustil už pred rokmi.

"Mečiara nemám rad a ani ako politika ho neuznávam, no v jeho poslednom videu Mečiar jasne potvrdil moje slová, že Fico sa dobre poznal, tykal si a myslím si, že rovno môžme povedať, že sa priatelil s jeho bývalým jeho susedom Kočnerom," povedal Martvoň. Podľa neho chodil Fico k Mečiarovi na "kus reči" aj po rozpade koalície.

"Fico aj podľa slov Mečiara teda roky chránil Kočnera a Kočner potom pomáhal smerákom, čoho dôkazom je i to, že aj samotný ex-generálny manažér Smeru Stromček mal údajne prosiť Kočnera cez SMS o pomoc," pokračuje Martvoň.

Bývalý poslanec ďalej tvrdí, že ho dal Kočner sledovať a diskreditovať spolu s Petrom Tóthom po tom, ako odišiel zo strany a prezrádzal "viaceré veci" z kuchyne Smeru.

"Vrátane divadielka, ktoré hrajú Fico s Pellegrinim na voličov a vrátane ovládania Smeru oligarchiou skamarátenou práve s Kočnerom. Preto som toho názoru, že Smer môžme dnes kľudne nazvať Kočnerovci a minimálne Kočnerov kamarát Glváč by mal byt okamžite odvolaný z funkcie podpredsedu NRSR," dodal Martvoň na záver.

Komentár Antona Martvoňa: O tom ako si tykajú Fico s Kočnerom, by vedeli spievať aj účtovníčky na Súmračnej
Fico zabudol v tom teple alebo asi vedome klame. Čítať ďalej
13 | 08 | 2019 | Anton Martvoň


Kočnerovo lákanie na známe tváre športovcov, Ficove "chodenie za medveďmi" spolu s Mečiarom a nové informácie ohľadom spravodajských aktivít Petra Tótha voči Antonovi Martvoňovi opäť zapadajú do veľkej mozaiky, ktorá sa zapíše do histórie ako "Kočnerov svet".

Pri informáciach, akými sú aj tieto, je len malý dôvod na to, aby sme pochybovali o tom, čo je a čo nie je pravda - málokto by uveril, že napríklad športovci takého rangu by kývli na spoluprácu s tým, ktorý sa podľa Mečiara "hral na krstného otca".

P.S.: Mečiar v rozhovore tiež povedal, že má "dôvernú znalosť podhubia slovenského podsvetia". Myslíme, že je na zamyslenie, čo tým presne bývalý premiér myslel.

Mečiarov syn má v Spojených štátoch impérium s nehnuteľnosťami. Nitky vedú až k financovaniu Elektry
Ešte v roku 2002 informoval týždenník Plus 7 Dní o nehnuteľnostiach Mečiarovho syna Michala, ktoré mal za oceánom v Spojených štátoch. Minulý rok priniesol nové informácie, ktoré poukazujú na jeho impérium. Čítať ďalej
04 | 08 | 2019 | Peter Bachan