KRIMI: Obvinila muža z obce Dravce, s nožom v ruke sa vyhrážal svojmu otcovi
22 | 08 | 2019 I TASR

 Polícia obvinila muža z obce Dravce, okres Levoča, ktorý sa mal s nožom v ruke vyhrážať zabitím svojmu otcovi. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová uviedla, že poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Levoča na základe dôkaznej situácie vzniesol voči tomuto mužovi obvinenie z prečinu nebezpečného vyhrážania sa.


„V utorok (20. 8.) popoludní sa mal obvinený pod vplyvom alkoholu v rodinnom dome vyhrážať svojmu otcovi. Stať sa tak malo po slovnej hádke a muž pri tom držal v ruke kuchynský nôž. Synove slová, že ho zabije a podpáli dom, u otca vyvolali dôvodnú obavu o jeho život a zdravie,“ ozrejmila hovorkyňa.

Syna policajti zadržali, obmedzili na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Poverený príslušník zároveň podal návrh na jeho vzatie do väzby.

KRIMI: Pri domovej prehliadke zaistila desiatky podozrivých eurobankoviek
Kriminalisti v stredu (21. 8.) počas domovej prehliadky v okrese Zvolen zaistili desiatky podozrivých eurobankoviek vysokej nominálnej hodnoty a podozrivé rastliny. Všetok zaistený materiál bol zaslaný na expertízne skúmanie. Čítať ďalej
22 | 08 | 2019 | TASR