AKTUALITA: Grendel zverejnil totožnosť prokurátora, ktorý mal komunikovať s Kočnerom
22 | 08 | 2019 I Peter Bachan

Poslanec Národnej rady Gábor Grendel zverejnil na svojom Facebooku bližšie informácie o jednom z prokurátorov a sudcov, ktorým dnes NAKA zadržala mobilné telefóny v súvislosti s vyšetrovaním Mariana Kočnera.


K téme čítajte viac:

AKTUALIZOVANÉ: Polícia pri zásahu zabavila telefóny Moniky Jankovskej a ďalších sudcov v Bratislave
TV JOJ píše, že polícia dnes mala vykonať zaisťovacie úkony u štátnej tajomníčky ministerstva spravodlivosti Moniky Jankovskej a sudcov okresných a krajských súdov v Bratislave. Čítať ďalej
22 | 08 | 2019 | Peter Bachan


Podľa Grendela má ísť o prokurátora Bystríka Paloviča, ktorý mal komunikovať s Mariánom Kočnerom.

"Keď som v roku 2014 kandidoval na starostu Starého Mesta, na pokyn tohto prokurátora som bol obvinený, čo môj vtedajší súper vedel skôr, ako ja, a patrične to v kampani aj využil," uvádza poslanec.

Grendel vtedy nakoniec v komunálnych voľbách prehral o 26 hlasov. Podal aj trestné oznámenie, ktoré ale zastavila generálna prokuratúra.

"Bystrík Palovič starší dal neskôr pokyn aj na obvinenie Daniela Lipšica za úplne vymyslený trestný čin súvisiaci s účtovníctvom hnutia NOVA. Po zásahu generálnej prokuratúry bolo aj toto stíhanie zastavené," píše ďalej Grendel.

ZĽAKLI SA PENTA A HAŠČÁK PAVLA RUSKA? Vďaka Kočnerovi kauza Gorila opäť ožíva
Advokát Mariana Kočnera Marek Para poskytol rozhovor pre Hospodárske noviny, kde mimo iného uviedol, že sa Kočner aj naďalej cíti byť nevinný. Para zastupoval aj Pavla Ruska v prípade objednávky vraždy Silvie Vozlovej, kde sa po včerajšku objavilo... Čítať ďalej
21 | 08 | 2019 | Peter Bachan


Bystrík Palovič starší podľa jeho slov dozoroval aj prípad, kde je spolu s niekdajším ministrom vnútra Danielom Lipšicom obvinený z vyzradenia bankového tajomstva. Aj tento prípad sa týka Mariána Kočnera, keďže malo ísť práve o jeho bankový účet.

"Dnes si o jednom z nich môžete v Denníku N prečítať, ako veľmi Kočnerovi záležalo na tom, aby po zverejnení série jeho škandalóznych rozhodnutí v prospech Kočnera neodišiel z polície, lebo musí ešte toho “Lipsteina” doraziť - rozumej, musí ukončiť vyšetrovanie tak, aby na nás bola podaná obžaloba na súd. Duo Jombík&Barochovský je dnes v civile, nový vyšetrovateľ prípadu navrhol naše trestné stíhanie zastaviť. Voči Danielovi sa tak nedávno stalo. Ja zatiaľ čakám, čo bude," napísal Grendel na záver.

Vladimír Mečiar a Anton Martvoň potvrdili obsah Kočnerovej Threemy, ktorá sa týka Roberta Fica!
Ďalší deň, ďalšia zverejnená časť komunikácie Mariana Kočnera s Alenou Zsuzsovou. Tento "folklór" je už súčasťou nášho každodenného života, a očividne sa tak skoro z nášho života nevytratí, teda aspoň do parlamentných... Čítať ďalej
22 | 08 | 2019 | Peter Bachan